Mit is kell akkor itt csinálni?

Legtöbbször ez az első kérdés, amit feltesz az érdeklődő: mi lesz a dolgom, mit kell csinálni?

Kereskedelemmel foglalkozunk, webáruházból értékesítünk bio termesztésű alapanyagokból készült élelmiszereket, étrend-kiegészítőket, kozmetikumokat. Ezek naponta fogyasztott termékek, amiket rendszeresen és szívesen vásárolnak az emberek.

A termékeket a cég
• gyártja, raktározza, 
• csomagolja,
• kiszállítja a vevőnek.

A cég és a vásárlók közt mi vagyunk az összekötő kapocs; általunk ismerik meg a termékeket. Fogyasztói/értékesítői hálózatot építünk, a munkánk a reklám, marketing, a tájékoztatás. Minél több emberrel megismertetni a termékeket, és azok előnyeit. Megmutatjuk az üzleti lehetőséget, akár személyes beszélgetés során, vagy e-mailben küldött írott anyagok, videók által.

Ha valaki szeretne kipróbálni egy terméket, segítünk a regisztrálásban, vásárlásban… Akit az üzlet érdekel és szeretne pénzt keresni, annak segítünk az elindulásban, megtanítjuk a módszereket, amiket ebben a szakmában használhat. Minden gyorsan megtanulható, mert egyszerű. A network marketingnek rengeteg előnye van, http://dxnvallalkozas.com/modszerek/ , nem véletlen, hogy sok embert vonz ez az ágazat.

Miért tud bárki elindulni? A DXN-nél nem kell százezreket befektetni; Te döntheted el, hogyan indulsz. Akár egy buszbérlet árából is el lehet kezdeni, így bárki megengedheti magának, hogy csatlakozzon és pénzt keressen. A havi 100 pont aktivitást egyszerű teljesíteni; ebbe beletartozhat a saját fogyasztásod, és/vagy a környezetedben értékesített kávé is.

Ez egy olyan, szabadon, kötelezettségektől mentesen szervezhető üzletet, ami a Te elhatározásod szerint fog működni. Itt a magad ura lehetsz, gondoskodhatsz a jövődről, rendbe teheted a pénzügyeidet, fejlődhetsz, tanulhatsz, ha igényed van rá… Érdekel?

Az internetes kereskedelem hódít az egész világon.

A vásárlások nagy része ma már online történik, s ez a tendencia rohamosan emelkedik.

Ha saját vállakozást szeretnél, vegyél részt Te is az online kereskedelemben!

Építsd ki a saját online üzletedet a segítségünkkel! Ez igazi csapatmunka, nem leszel egyedül!

A munkatársaink közül egyre többen már a DXN üzletükből élnek. Olvasd el itt http://dxnvallalkozas.com/referenciak/, mit gondolnak ők az üzletről, a munkáról, mit mondanak az elért eredményekről!

Próbáld ki termékeinket, s ha megtetszett, csatlakozz Te is, hogy olcsóbban, törzsvásárlói áron juss hozzá.

Azonnali ingyenes regisztrációhoz kattints ide és töltsd ki az űrlapot:

Ismerd meg azt a hátteret, amivel együtt dolgozunk!

További történetük azoknak, akiknek már sikerült.

Hogyan tudsz elindulni ezen az úton?