Kászonné Dobra Ágnes,
a malajziai DXN cég Star Diamond (Gyémánt) üzletépítője vagyok.

 

Hetedik éve dolgozom azon, hogy minél több emberrel megismertessek egy különleges kávét és termékcsaládot, amivel megőrizhetik egészségüket. Ez mellett segítek azoknak, akik szeretnének a DXN üzletben dolgozni és  sikereket elérni. A munkámhoz egy nagyszerű cég adja a teljes hátteret.

Hogyan kezdődött?

 

23 év tanítás után munka nélkül maradtam. Aki volt már munka nélkül, az tudja, milyen kétségbeejtő érzés a létbizonytalanság. Bújni az újságokat, nézni a hirdetéseket, róni az utcákat és bekopogni hivatalokba, irodákba… Jártam állás után – hiába, nem találtam a  végzettségemnek megfelelő munkát. Amikor végre adódott valami, elfogadtam, és örültem a minimálbérnek, amiből persze, nem lehet megélni. Ekkor ígértem meg magamnak, soha többé nem fogok ilyen szorult helyzetbe kerülni, ezután több lábon fogok állni. Úgy gondoltam, jó lenne valamilyen online munkát találni. Nálam a network marketing az első helyen volt, az olyan előnyei miatt, amik máshol nincsenek.

Végignéztem a hazai piacon működő cégek listáját, a termékeiket. Amikor ráakadtam az “egészséges kávéra”, azonnal tudtam, hogy megtaláltam amit kerestem! Azelőtt sohasem hallottam a DXN-ről, de úgy gondoltam, a különleges hatású kávé jó üzlet lehet. Tetszett az online háttér is, az, hogy sok eszközt kapok a munkához. Mivel alapvetően bizalmatlan ember vagyok, alaposan utánanéztem a cégnek, termékeknek, engedélyeknek. Minden a helyén volt…

A ganoderma gomba egyedülálló hatásairól már korábban is hallottam, olvastam. Fantasztikus ötlet volt a gyógygomba és a kávé kombinálása! Így egy egészen egyedi terméket hoztak létre, amire óriási az igény, rengeteg ember problémáján segíthet.

A kávé, mint élvezeti cikk, a legnépszerűbb termék, s ha még valami plusz is társul hozzá, már verhetetlen!

Minimális összeggel el lehetett indulni, így regisztráltam. Judittól, a mentoromtól és egy nagyon erős vezetői vonaltól kaptam sok segítséget.

A számítógép használata terén jócskán volt hiányosságom, tehát alapvető fogásokat kellett elsajátítanom.

Oktatóvideók, online tanfolyamok, webkonferenciák álltak rendelkezésre. Ez mellett még személyiségfejlesztő videókból, nemzetközi hírű orvosok, természetgyógyászok előadásaiból tanulhattam, és mindezt otthon online elértem…

A munkatársaink közül egyre többen már a DXN üzletükből élnek. Olvasd el itt http://dxnvallalkozas.com/referenciak/, mit gondolnak ők az üzletről, a munkáról, mit mondanak az elért eredményeikről!

Folyamatos munkával érjük el, hogy bővüljön a fogyasztói hálózat, s a jövedelem is ennek megfelelően folyamatosan emelkedik. A termékeket szeretik, évek óta visszatérő fogyasztóink vannak.

Csapattársaim sokat jelentenek számomra, jó velük együtt dolgozni. Szeretném, ha sikeresek és boldogok lennének az üzletben, ebben segítem őket.

Ismerd meg azt a hátteret, amivel együtt dolgozunk!

További történetük azoknak, akiknek már sikerült.

Hogyan tudsz elindulni ezen az úton?