Egy bizonyos teljesítményszint elérése után a legtöbb, hálózatépítésen alapuló üzletben “visszataszítóan” sokat lehet keresni. Ezért (szerintem) semmi értelme azt számolgatni, hogy mennyit keresel akkor, ha már van néhány törzsvásárlód és azok rendelnek néha saját felhasználásra egy-két doboz kávét. Megsúgom: nagyon keveset, vagy fogalmazzunk úgy, hogy semmit.

A pénz eleinte a direkt értékesítésből, az árrésből származik. Te megveszed nagykereskedelmi áron, és eladod fogyasztói áron. De ezt ne tedd! A saját érdekedben ne! Ugyanis, ha nem építesz hálózatot, ugyanoda jutsz, mintha bármi más ügynöki munkával foglalkoznál: ahhoz, hogy bevételed legyen; el kell adnod. Ha jól gondolom, az emberek többsége pont azért csatlakozik ehhez az üzleti formához, hogy passzív jövedelemre tegyen szert, hogy anyagilag függetlenné váljon. Ezért NE áruld a termékeket! A törzsvásárlói lehetőséget kell “eladnod”. Nem nehéz kiszámolni, hogy mennyi termék vásárlása esetén éri meg valakinek belépnie az üzletbe. Én azt javaslom: a kedvezményes vásárlási lehetőséget kínáld és a ne a terméket; még akkor sem, ha valaki nem akar hálózatot építeni, csak saját fogyasztásra kell neki a termék.

Ez persze nem azt jelenti, hogy el kell küldeni azt, aki venni akar egy dobozzal. Nem, neki el kell adni. Csak arra vigyázz, hogy ne ez legyen a célod!

Kötelezettségek, elvárások a DXN kifizetési rendszerében

 

Számomra az egyik legfontosabb döntési pont éppen a kötelezettségek és elvárások hiánya volt.

Hozzá kell tennem, hogy én akkor is belevágtam volna, ha ez nem így lenne. A termék, a Ganoderma kivonatot tartalmazó kávé mint egészséges kávé, önmagában is garancia a sikerre, ha valaki keményen dolgozik.

De nézzük a kötelezettségeket, amelyek a legtöbb hálózatépítő kedvét szokták szegni, pedig a sikeresek szerint e nélkül nincs eredményes üzlet. Én az utóbbi felfogással nagyban vitatkoznék. Lehet, hogy egy ideig be lehet valakit kényszeríteni bizonyos teljesítménybe, de hosszú távon csak a saját, belső motivációval rendelkezők maradnak fenn.  Az eredményhez a TE, őszinte meggyőződésedből fakadó hited és kitartásod kell, és nem kötelezettségekkel, teljesítmény-kényszerekkel teli akadálypálya.

A DXN kifizetési rendszerében nem különböztetünk meg törzsvásárlói és üzletépítői szinteket. Tehát aki törzsvásárló lesz, az üzletet is építhet. Törzsvásárlói státuszának fennmaradásához évente minimálisan egy termék megvásárlása szükséges.

Ha valaki jutalékot szeretne kapni a saját vásárlásai után, egy adott hónapban 100 pontértékben kell vásárolnia. Hangsúlyozni szeretném, hogy a havi 100 pont vásárlás (akár 30.000 Ft alatti összegből is kihozható) csak akkor lényeges, ha további visszatérítést szeretnél kapni a saját vásárlásodból az adott hónapban. Ha nem teljesíted ezt a feltételt, nem történik semmi más, csak abban a hónapban nem leszel bónuszra jogosult.

Ha valaki a hálózatában található emberek vásárlásai után is szeretne jutalékot kapni, a hálózatának összesen 200 pontértékben kell vásárlást lebonyolítania.

A fenti teljesítményelvárások olyan minimálisak, hogy senkinek nem okoz nehézséget teljesíteni.

A DXN bónusz rendszerének három lényeges előnye:

  1. Az elért forgalom után kapott pontértékek folyamatosan összeadódnak, az elért karrier szintekből nem lehet visszaesni.
  2. Ha pl. a hónap utolsó napján kvalifikál valaki egy magasabb karrier szintre, az egész havi forgalma visszamenőleg, már a magasabb karrier szintnek megfelelően kerül elszámolásra.
  3. Minden olyan hozzád legközelebb álló alsóvonalad személyes forgalma után megkapod a saját karrier szintednek megfelelő bónuszt, aki nem teljesítette a bonusz jogosultsághoz szükséges 100 PV vásárlási értéket.

A pontértékeknek csak a Star Agent (igazgatói szint, 4500 pont) eléréséig van jelentőségük.

A DXN marketingje tehát mentes más hálózatokban megszokott, olyan kényszerítő eszközöktől, mint a megelőzés, leválás, havonta nullázódás, kötelező kvalifikáció.

Más rendszerekhez képest itt lassabban keletkezik az első komolyabb jutalék, mivel nincsenek drága, nagy kezdőcsomagok és így természetesen nincsenek abból gyors jövedelmek a szponzoroknak! Viszont nincs is vesztenivalója senkinek, és nem szül a rendszer sok frusztrált, csalódott forgalmazót, akiknek a polcán ott ragadnak a nagy kezdőcsomagok készletei! Itt, akinek nem sikerül eleinte az üzletépítés, annak is van esélye, mivel nincs nullázódás. Lassan, de biztosan a legamatőrebb kezdő is beletanulhat a szakmába s közben a terméket jókedvvel és nem kényszerből fogyasztva az egészségéért is tesz, miközben az üzlete is gyarapodik! Döntse el Ön, hogy mit akar: hálás és elégedett embereket maga körül, vagy a sürgetést mindig arra, hogy új és új embereket csatlakoztasson drága csomagokkal, az épp aktuális kiesők, feladók helyére!
Óriási a piaci lehetőség a DXN üzletépítői számára. Az emberek többsége nem kávéfogyasztó, hanem kávéfüggő és az emberek nem mondanak le a kávéjukról.
Tehát, annál nagyobb jövedelemre tehetsz szert, minél több fogyasztó (törzsvásárló) van a hálózatodban. Ami a legmegnyugtatóbb, hogy aki egyszer rászokik a DXN ganodermás kávéira, a tapasztalatok szerint nem tudja többet a hagyományos kávét jó ízűen meginni, stabil DXN fogyasztó lesz.

Hogyan lehet egy nagy fogyasztói hálózatot felépíteni?
Egyedül nem lehet, ezért keresünk partnereket az üzletépítéshez. A feladat egyszerű, minél több embernek megmutatni a lehetőséget, elmondani a saját pozitív terméktapasztalatot.

Összefoglalva, a várható jövedelmed alakulása a következőktől függ:

Hány stabil termékfogyasztó van a hálózatodban,
Hány aktív üzletépítő van az alsóvonaladban.

Még szemléletesebben ezt úgy tudnám kifejteni, hogy annál sikeresebb üzleted lesz, minél többen akarnak a hálózatodban csak a DXN üzletből megélni.

A legfontosabb a gyors start!

Minél több időt töltesz el az üzletben eredmények nélkül, annál nehezebb lesz hitelesen kijelentened ennek az üzletnek a nagyszerűségét. Ha viszont azt látják a megszólított emberek, hogy folyamatosan és gyorsan épül a hálózatod, ők is szívesen csatlakoznak.

Ne feledd, csak akkor nem lesznek új törzsvásárlóid, új munkatársaid, ha eltitkolod ezt a lehetőséget! Mondd el minél több embernek személyesen, küldd el minél több ismerősödnek a weboldalcímed, és meglátod, úgy, mint Te, ők is csatlakozni akarnak ehhez a nagyszerű rendszerhez.