Mielőtt elkezdenéd az aktív üzletépítést az első és legfontosabb lépés a sikerhez vezető úton a saját terméktapasztalat megszerzése.

Az MLM üzlet lényege, hogy elégedett vagy egy vagy több termékkel, és ezt az elégedettséget, pozitív tapasztalatot megosztod másokkal. Az általad megismert előnyöket mások is szeretnék megtapasztalni. Ők is kipróbálják a termékeket, vásárlóvá válnak és ez számodra anyagi bevételt jelent. A MLM cég pénzt fizet neked azért, mert pozitív terméktapasztalatodat megosztottad másokkal, és új vásárlókkal bővítetted a cég fogyasztói hálózatát.

Ez az igazi MLM üzlet lényege.

Csak akkor lehetsz sikeres a DXN üzletben, ha van pozitív terméktapasztalatod. Tehát, ne azért mondd ezekre a termékekre, hogy jók, mert üzletileg sikeres szeretnél lenni, hanem azért, mert kipróbáltad, tetszettek a termékek és szívesen használod őket. Ahhoz, hogy sikeres lehess a DXN üzletben, nem kell, hogy üzleti, vezetői tapasztalatokkal rendelkezz, hogy profi értékesítő légy. A saját  terméktapasztalatodat kell először megosztanod másokkal. Ezt a legtöbb ember számtalan esetben MLM üzlet nélkül is automatikusan megteszi, hiszen gondolj bele, gyakran  ajánlunk ismerőseinknek egy jól bevált autószerelőt, fodrászt, egy jó filmet, könyvet vagy éttermet, és ezt a világ legtermészetesebb dolgaként tesszük, pedig egy fillért sem kapunk ezért a reklámért.

Ha úgy gondolod, szívesen használnál/kipróbálnál egy gyógynövény tartalmú krémet, sampont, különleges hatású kávét, élelmiszert…  el tudod mondani, hogy miért jó neked az a termék, amit fogyasztasz, mire nyújtott megoldást számodra. A pozitív tapasztalat alatt nem csak azt érthetjük, hogy valaki egy súlyos betegségből meggyógyult, elég annyi is csak, hogy pl. a DXN kávétól egyszerűen jobb a közérzeted. A lényeg, hogy őszinte tapasztalat legyen.

A DXN üzlet egy kereskedelmi/fogyasztói hálózat. Azért csatlakoznak az emberek, mert  valamelyik DXN termék fontos megoldást nyújtott számukra, valamilyen előnyt tapasztaltak. Szerezz tehát először Te is saját tapasztalatot, próbáld ki a DXN termékeit! Az üzletépítésben a legfontosabb a hitelesség, és a leghitelesebb saját tapasztalással lehetsz.

Nézz körül a DXN webáruházban, olvasd el a kiadványokat, amelyek segítenek még jobban megismerni a termékeket. Ezeket megvásárolhatod a Központi Irodában,  vagy kérheted e-mailben, pdf formátumban, szívesen elküldöm. Így el tudod dönteni, miben tud segíteni neked ez a termék, mire van szükséged. De keresd bátran a tanácsadó munkatársainkat is, mert szívesen válaszolnak a kérdéseidre. Ők hónapok/évek óta használják a termékeket, ismerik a hatásukat, alkalmazásuk módját.

 

Összefoglalva;ami neked jó, az másnak is jó lehet.Tedd életed részévé a DXN termékek fogyasztását,  mutasd meg másoknak is, keress pénzt ajánlással! Ilyen egyszerű.