Van egy régi bölcs mondás:

“A célnál fontosabb a célig megtett út”

Csak akkor tudsz sikeres lenni bármiben, ha van álmod, amit meg eltökélten meg akarsz valósítani. Ha van célod, ahová, ahova el akarsz jutni. Nem mindegy azonban, milyen áron éred el a célt, mi történik az odavezető úton. Sokan feladják, és ezért soha nem érik el a céljaikat. Ha viszont jól érzed magad a célig vezető úton, nincs mit feladnod. Ha örömöt ad az, amit csinálsz, az életed részévé válik.

Ugye milyen egyszerű?

Fontos szabály tehát a sikerhez vezető úton, hogy érezd jól magad ebben az üzletben!

Hogyan tudod ezt elérni?

Keresd meg ebben az üzletben azt, amit bármikor szívesen csinálsz és tedd azt! Ha szeretsz másokkal kávézni és csevegni, csináld úgy. Ha segíteni szeretsz azoknak, akik segítséget kérnek, tedd azt. Ha az teszik, hogy online is tudod építeni, csináld online.

Találd ki magadnak azt a módszert, amiben jól érzed magad!

Nekem tudod, mi tetszik benne a legjobban?

Hogy biztosra mehetek, mert működik. Hogy tudom, hogy amit csinálok az jó, mert a termék, a cég, az üzleti modell teljesen rendben van. Csak elégedett partnereim lehetnek és ezt előre tudom. Nem kell ígérgetni, győzködni, egyszerűen csak meg kell mutatni a terméket, az üzleti lehetőséget.

És ez az egyszerűség rendkívüli magabiztosságot és kellemes érzést ad. Alkalmazd ezt a gondolatmenetet és megtapasztalod, hogy működik!

Még egy dolog kell, hogy hosszútávon is jól érezd magad az üzletben: mégpedig, hogy ne költekezz túl!!

Ez egy rendkívül fontos szabály!

A motiváció, a marketing csodákra képes. Emberek tömegeit lehet rávenni arra, hogy olyat tegyenek, amit nem engedhetnek meg maguknak, amit objektívan átgondolva soha nem tennének. Nem kell attól tartanod, hogy mi használjuk ezeket a technikákat, sőt nagyon távol áll tőlünk ez a fajta gondolkodásmód. Annyi terméket vásárolj, amennyire szükséged van, vagy amennyit el tudsz adni, ne költekezz erődön felül, soha ne vásárolj meg pénzzel pozíciót!

A szabadidődet áldozd erre az üzletre és pénzügyileg csak annyit fektess be, amennyit megengedhetsz magadnak.

A DXN üzletbe nem kell komoly anyagiakat invesztálni,  az eredményeid a befektetett munkád arányában fognak megjelenni.

Azt látom az igazán sikeres munkatársakon, hogy ők mindig ráértek, ha a DXN üzletről volt szó. A szabadidejükben ez volt számukra a legfontosabb.  Mindig lehet találni kifogásokat, hogy valaki miért nem ér rá az üzlettel foglalkozni, ebben az esetben azonban csak kifogást fogsz keresni és nem pénzt.

Összefoglalva:

Érezd jól magad az üzletben, találd meg, hogy mi az, ami miatt őszintén jól érzed magad és ne költekezz túl, bármennyire is motivált vagy!