Lehet, hogy egy ideig be lehet valakit kényszeríteni bizonyos teljesítménybe, de hosszú távon csak a saját, belső motivációval rendelkezők maradnak fenn. A saját, belső motivációt pedig nagyon nehéz (vagy lehetetlen) külső ráhatással tartósan megteremteni.
Vannak motivációs trénerek, akiknek a segítségével ideiglenesen látványos eredményeket lehet elérni, de ez kevés az igazi sikerhez. Az eredményhez a TE őszinte meggyőződésedből fakadó hited és kitartásod kell, és nem kötelezettségekkel, teljesítmény kényszerekkel teli akadálypálya.

Tehát először is gondold át;vannak-e céljaid, mik azok és mire vagy hajlandó a céljaid elérése érdekében?

 

Van egy régi bölcs mondás: Az üzleti életben két dolgot lehet keresni, pénzt vagy kifogást.

 

Az emberek többségéneka jövedelme olyan tevékenységből származik, amit ha nem végez rendszeresen, a bevételei megszűnnek. Ha Te is ebbe a csoportba tartozol, de változtatni akarsz, meg kell találnod, mivel érheted el a passzív jövedelmet. Ha megfogott valami a DXN ganoderma kávé üzletben, de még nem vagy felkészült a döntéshez, próbálj érzelmek nélkül, ésszerű, logikus indokokat felsorakoztatni, miért kell (vagy nem) belevágnod.

Szedd össze a SAJÁT szempontodból azokat az érveket, amik az üzlet mellett vagy akár ellene szólnak!

Amikor elkezded az üzletépítést nem vagy biztos benne, hogy meg tudod csinálni a környezeted  meg biztosan tudja, hogy nem tudod megcsinálni. Tudod, mi az első és legfőbb oka, hogy az emberek nem vágnak bele ehhez hasonló üzleti lehetőségekbe? Vagy ha bele is vágnak, sikertelenek lesznek, és ezáltal soha nem érik el az áhított passzív jövedelmet? Az, hogy nem tudják megvédeni a döntésüket az üzlet mellett. Alulinformált családtagjaik, barátaik, közeli ismerőseik már a kezdetekkor lebeszélik róla, és ők képtelenek megvédeni a döntésüket, mert nem készültek fel rá.

 

Te ne kövesd el ezt a hibát! Teremtsd meg saját, megingathatatlan belső motivációdat, észérvekkel, tényekkel, amit bármelyik kételkedő, lebeszélni akaró, pesszimista ismerősöd orra alá dörgölhetsz, amikor el akar tántorítani célodtól, a valódi passzív jövedelem elérésétől.

Mit mondanak mások erről az üzletről?
Szeretném megismerni:
Hogyan tudom elkezdeni?