Miért szeretik a DXN-t, miért választják egyre többen?

Még mielőtt válaszolnánk erre, nézzük meg, mi a jellemző a legtöbb MLM-cégre? Milyen elvárások vannak, amik ugyan gyorsítják az előmenetelt, de az üzletépítők csak igen kis százaléka tudja teljesíteni ezeket.

 

“Erős” MLM cégeknél:

Elvárják, hogy a teljes termékpalettát, minden terméket cserélj le, és csak a cégtől vásárolj!

Havi 100 pont nem szabadon választott, ahogy a belépőcsomag sem. Kötelező, belépéskor vállalni kell az automatikus csomagküldő szolgálatot, ami minden hónapban levonja a bankkártyádról a havi csomag árát kb. 25 ezer Ft-ot. Van, ahol előző hónapban kell megvenni, hogy a következő hónapban jutalékjogosult legyél!

Oktatási csomag havonta kötelező! Rendezvényeken kötelező megjelenni, aki nem jön 3-szor, azzal nem foglalkoznak!

Havi 15-30 tárgyalás, ehhez legalább 60 megkeresés, meghívások, hideghívások. Hét elején tervezés, hét végén kiértékelés! Komoly teljesítmény elvárások vannak, meghatározott, magas forgalomnak meg kell lenni, különben nincs jutalék, sőt vissza lehet esni a szintedről. Nincs szüneteltetés, leállás! Vannak cégek, akiknél évente meg kell újítani a tagságot.

Kvalifikációhoz 3-4 hónap van, nem lehet elhúzni, azonnal cselekedni kell, mert utána kiesel, és újból kezdheted! S ha már beletettél egy csomó pénzt, nem hagyhatod elveszni! – teszel be még és próbálkozol tovább! A szponzor is szeretne szintet ugrani, ezért biztos azt akarja, hogy te is megcsináld! A termékminták osztogatása, termékbemutatók tartása elvárás, erre pénzt kell befektetni.

Belépéskor erősen ajánlott a nagy üzleti csomag megvásárlása! Pszichológiai hatás a nyereség iránti vágyra és a veszteségtől való félelemre alapozva! Üzletileg azzal foglalkoznak, akik teljesítik az elvárásokat!

A DXN-nél

nincsenek komoly elvárások – a 100 pont nevetséges, egy ember többet fogyaszt, ha komolyan gondolja az egészségmegőrzést! De ez sem kötelező, ha nem veszed meg, akkor csak abban a hónapban marad el a jutalékod, de nem veszítesz sem pontot, sem üzleti szintet, ha ezt nem teljesíted! – Szoktuk mondani; annyit vásárolj amennyire szükséged van, ne költsd túl magad! A DXN-nél nem veszítenek pénzt a tagok, nem verik adósságba magukat, és nem halmoznak fel termékeket a garázsban-kamrában. A termékekre szükségük van, ezért minden hónapban megveszik és fogyasztják.

Beléphetsz 5000Ft – tal és egy termékkel, akár 3 ponttal is!

Nem kötelező a kezdőcsomag vásárlása.

Nem baj, ha nem veszel DSP csomagot, így is értékesítheted azt!

Nincs nullázódás, nem eshetsz ki, nem veszítheted el az elért üzleti szinted!

Nincs stressz, nincs teljesítmény elvárás, nincsenek határidők, beépített kényszerek!

Saját tempódban dolgozhatsz, senki nem kéri számon a teljesítményed, senki nem “macerál”! Ingyen kapsz egy értékes online rendszert!

A honlapod dolgozik helyetted!

Nem kötelező rendezvényekre járni!

Nem kell senkit zaklatnod az ajánlatoddal, nem kell házalnod.

Otthonról dolgozhatsz, online, nem kell kilépned a komfort zónádból! Elég csak akkor dolgoznod, ha ráérsz, ha úgy érzed, van kedved, nem származik hátrányod belőle. – Hangoztatjuk: bárki meg tudja csinálni, és ez így igaz!

Előny vagy hátrány?

  • Sokan nem szeretik az elvárásokat, kényszereket és örülnek, hogy a DXN-ben nincs ilyen, ezért csatlakoznak!
  • Sokan nem szeretik, ha kötelező vásárolni és örülnek, hogy itt nem lehet kiesni, ha nincs meg az elvárt vásárlási volumen!
  • Sokan félnek a veszteségtől, a befektetéstől és nem szeretnének komoly összegekkel csatlakozni, örülnek, hogy itt elég egy terméket venni és egyszeri 5000Ft-tal már el lehet kezdeni!
  • Sokan örülnek, hogy itt online is lehet dolgozni, mert nem kell “zaklatni” az ismerősöket, nem kell emiatt “elveszteni a barátokat”! Sokan mondják; nincs sok ismerősöm, nincs nagy kapcsolati tőkém. Az interneten határok nélkül rengeteg emberhez eljuttathatod az információkat, a módszereket megmutatjuk…
  • Sokan nem szeretik a számonkérést, és a külső motiválást, noszogatást – itt a magad tempójában haladhatsz!
  • Sokan akkor is vásárlók maradnak, ha az üzlet nem indul be, nem sikerül! Akkor is megvennék a terméket, ha nem kapcsolódik hozzá üzlet. Megveszik, mert hasznosak, mert szükségük van rá.

A csatlakozás lélektana

A DXN “laza feltételei” előnyök!

  • Hogy legyen bátorságod belekezdeni, ne ijedj meg és gondold, hogy ezt te úgyse tudod teljesíteni!
  • Esélyt adnak mindenkinek, hogy elinduljon (többféle csatlakozási lehetőség), és menet közben tanuljon, belejöjjön és akár kis lépésekkel, de kis sikereket érjen el! Növekedjen az önbecsülésed, merj egyre nagyobb dolgokban gondolkodni és belevágni!

DE

Ha eredményeket akarsz elérni, ha jól akarsz élni, akkor magadtól fel kell venned egy keményebb tempót, be kell merészkedned az akadálypályára, ahol akár sebeket is kaphatsz,  néha küzdeni kell, de csakis ezen az úton születnek eredmények!

Nem a körülményeid a fontosak, hanem a gondolataid, mire tartod magad képesnek! Ha nem tudsz a körülményeiden változtatni, változtass a hozzáállásodon, és csinálj előnyt a hátrányodból! A vezetőket nem a képességeik teszik azzá, hanem a hozzáállásuk és hitük!

Változtass tehát a gondolataidon és meg fognak változni az eredményeid! Ebben biztos lehetsz!

A DXN termékeit vásárolják, azok is, akik nem építenek üzletet. A DXN stabilan áll és fejlődik, miközben A “legjobban fizető” MLM cégek eltűntek a süllyesztőben!

A 24 éves DXN vállalat 9 éve itt van Magyarországon, a termékellátás tökéletes, a jutalékfizetés naprakész, a vezetők elérhetőek, a fejlődés szemmel látható, forgalomban mérhető. Új gyárak épülnek, új országokban nyílik meg a piac, és szép lassan de biztosan születnek az első havi milliónál többet keresők!

Gondolkozz és gazdagodj!

A legjobb helyen vagy! A legjobb lehetőség van a kezedben, és valóban nagyon szép összegeket kereshetsz! De ehhez változtatni kell a gondolkodásodon, és vezetőként kell gondolkodni! Az első ilyen döntés, hogy megcsinálod a havi 100pontot. Egy üzletépítő havi minimum fogyasztása:

1db RG 90, 1db GL90, 1db 120-as Spirulina, egy kávé, egy fogkrém! Ez kb. 120 pont. Ez nem kötelező, de enélkül…

De nagyon jó, hogy itt vagy akkor is, ha nincs még pénzed termékekre! Hiszen nagy az igény az egészséges kávéra, és a gyógygombákat, algákat is egyre többen keresik, tehát hamar összejön a 100 pont – vagy még több is – ha megkóstoltatod a kávét és kialakítasz egy vásárlói kört….

A második nagy döntés, hogy eljössz a rendezvényekre!

Minden lehetséges! Csak kezdd el a gondolataidat megváltoztatni! Határozd el magad, hogy változol és változtatsz!