Vida Ági (www.gazdagmami.hu) hírleveleiből van a következő idézet:

“…előadásokon gyakran felteszem a kérdést, hogy vajon “Miből él Madonna?”
A válaszadók többsége valami olyasmit mond, hogy “a nevéből”, vagy “reklámokból és koncertekből”.

De akkor felteszem másként a kérdést: Ha most elmenne Madonna nyugdíjba, tehát már nem dolgozna folyamatosan, akkor miből élne meg?

Nyilván nem a nyugdíjból 🙂
Hanem: a passzív jövedelméből.

Amikor huszonéve kiadott egy CD-t, ami a boltokba került és a mai napig elkel belőle minden évben sok-sok példány.
Amikor tizenéve megírt egy könyvet, ami mai napig ott van a boltok polcain.
Amikor 1996-ban itt Magyarországon forgatta az Evita c. filmet, amit a mai napig vetítenek néha a tévétársaságok és megvásárolható DVD-n is.
Olyan szellemi termékek ezek, amikkel egyszer dolgozott, amíg elkészítette, felvette, megírta, leforgatta őket és azóta folyamatosan minden nap keres az eladásaikból egy kicsit.

Miért érdekes ez számodra?

Ahhoz, hogy ugyanezt megvalósítsd nem kell se híresnek, se popsztárnak lenned. A modell mindenki számára másolható, alkalmazható…”

…egyre többen értik meg, hogy milyen nagy jelentősége van a passzív jövedelemnek, és keresik a módját, hogy megvalósíthassák. De vajon hogyan juthat egy hétköznapi ember passzív jövedelemhez? Szerencsejátékkal…? Mekkora az esélye annak, hogy lottónyeremény hull bárkinek is az ölébe? Hatalmas örökségre is csak kevesen számíthatnak, távolban élő gazdag rokontól.

Én egy sikeres mlm céget választottam évekkel ezelőtt, sok előnye közt az egyik a passzív jövedelem teremtés lehetősége.

Ennek lényege; az éveken át befektetett munka – vagyis a fogyasztói hálózat megszervezése – végül állandó bevételt generál. Ettől kezdve nem szükséges a személyes jelenlét, mert a pénz megjelenik a számládon minden hónapban, valahányszor vásárolnak a webáruházadból.

Egyéntől függ, ki mennyi időt, önképzést, munkát fektet bele. Naponta, munka után, a szabadidő egy részét rászánva dolgozunk munkatársaimmal. Senki nem kér számon eredményeket, mindenki a maga által diktált tempóban halad. 2-7 év alatt már komoly fogyasztói hálózatot lehet kialakítani és a vásárlásokból származó jövedelem is nagy összeg lehet. Nincs havi fix fizetés. Ahogy vásárolnak a hálózatodban, úgy jön a bónusz, ami pénzt jelent. A  fogyasztói hálózat bővülésével a bevétel is folyamatosan emelkedik.

Ma már egyre többen élnek a network marketing által biztosított passzív jövedelemből. Ha már több a bónusz, mint a fizetés a munkahelyen, akár meg is szüntethető  a napi nyolcórás állás. Ezután Te döntesz; tovább építed a hálózatodat, vagy nyugdíjazod magad és élvezed az évek alatt kiépített passzívjövedelmet. De ha annyit érsz el, hogy kiegészíted a fizetésed havonta egy csinos összeggel, már az is megkönnyíti az életed… Ezt bárki elérheti, bárhonnan jön, bármilyen végzettsége van…idő és munka kell hozzá…, no, és elhatározás.

Sokan úgy gondolják, ha van állásuk, nyugodtan ülhetnek babérjaikon. Ez nem így van. Ne hidd, hogy Te biztonságban vagy, fontos, hogy több lábon állj! Ha csak a havi fizetésedből élsz, ideje, hogy keress egy mellékállást, amit szabadidődben elkezdesz, így a munka után, napi 1-2 órában kiépíthetsz egy plusz pénzforrást magadnak. Nem megterhelő, viszont vészhelyzet esetén óriási segítség lesz!

A DXN megadja ezt a lehetőséget, hogy otthonról, az interneten működtesd az online üzletedet.  Kiknek érdemes csatlakozni a DXN  üzletéhez? Azoknak, akik

  • egészségesebb életmódra váltanának és ehhez kipróbálnának jó minőségű termékeket,
  • akik önállósodnának, de sosem volt elég nem befektetni való tőkéjük egy vállalkozás indításához,
  • szeretnének otthonról pénzt keresni az internet segítségével,
  • szívesen megismernek, kipróbálnak és használnak izgalmas online eszközöket,
  • akiknek távlati céljaik, álmaik vannak, amik megvalósításra várnak,
  • akiket vonz a passzív jövedelem elérése,
  • szeretnének anyagilag stabilan állni s mindezért tenni is hajlandók.

Olvasd el a független szakember tanácsát, milyen a jó mlm, milyen szempontok alapján érdemes céget választani!