Amit az orvosod még soha nem mondott el neked…

Dr Kazuhiko Asai japán kutató írja könyvében:minden betegség az oxigénhiány miatt alakul ki. Vagyis, ha a sejtek nem kapnak elegendő oxigént, akkor hibásan kezdenek el működni. Ha bármilyen egészségügyi probléma gyökereit keressük, minden esetben az derül ki, hogy a sejtek nem jutnak elegendő mennyiségű oxigénhez.

Mivel Dr Asai bányaipari szakember volt, és a szénnel kapcsolatos kutatásokat végzett, először a szénben találta meg a szerves germániumot. Köztudott, hogy a szén elpusztult növényekből keletkezik, így Dr Asai érdeklődése a növények felé fordult. Azt vizsgálta, hogy melyik növénynek mekkora a szerves germánium tartalma. Azt vette észre, hogy kínai gyógyászatban használt gyógynövényekben, mint például a ginzeng, vagy a ganoderma gomba, a germánium tartalom igen magas. Talán ez is az oka, hogy hatásosak betegségek esetén.

Néhány ismertebb növény szerves germánium tartalma:

 

 

  • Ganoderma:800-2000 ppm (parts per million = az egész milliomod része)
  • Ginzeng:250-320 ppm
  • Fokhagyma:754 ppm
  • Aloe vera:77 ppm

A növények a doktor megfigyelései szerint a germániumot a vírusok és más kórokozók elleni védekezésre használják, a talajból nyerik, és a különböző növényi részekben eltérő a töménység. Ha kivonjuk belőlük a germániumot, akkor azonnal elfonnyadnak. Így derült ki az is, hogy miért van az, hogy ha egy területen ginzenget termesztenek, a szüret után több évig szünetet kell tartani, mert abban a talajban egy ideig nem terem meg. Az ok az, hogy megszakad a germánium körforgása, hiszen a leszüretelt ginzeng „magával viszi” a germániumot, így az nem kerül vissza a talajba. Az új generáció védtelen lesz a kórokozókkal szemben, így elpusztul.

Dr Asai 10 éves kutatása után 1967-ben képes volt először vízben oldódó szerves germánium vegyületet szintetizálni.

 

A szerves germánium működési elve

Ha a vérben bőségesen van oxigén, csökken a vér sűrűsége, (már ezáltal is csökken a vérnyomás) ezért a hajszálerekben jobban eljut a sejtekhez, ezáltal is javítja az oxigénellátásukat. Ebből is látható, sok helyen van szükség oxigénre. Azonban a helytelen életmód, a helytelen táplálkozás is extra oxigént igényel, amit a szervezetünk kénytelen máshonnan elvonni.

A szerves germánium „közreműködésével” a vér több oxigént képes szállítani. Egereken és embereken végzett kísérletek igazolták, hogy a hatására fokozódik az interferon termelés, ami a vírusok és a rák ellen nyújt védelmet. A germánium stimulálja a makrofágokat, amiknek az a feladatuk, hogy a szervezetünket megtisztítsák azoktól a sejtektől, amiknek „semmi keresnivalójuk” nincs ott. (Baktériumok, vírusok, rákos sejtek.) A makrofágok megakadályozzák, ha elég nagy számban vannak jelen, a rákos daganatok növekedését.)

Kattints a képre és olvasd tovább!

A DXN termékei ganoderma kivonatot tartalmaznak, így a szerves germániumhoz te is hozzájuthatsz.

Itt vásárolhatsz kedvezményes áron: