Sok kérdés fogalmazódik meg a hozzánk forduló érdeklődőkben. Én is meg tudom csinálni? Lehet ebből nekem is plusz jövedelmem? Igaz, hogy ez egy örökölhető passzív jövedelem forrás is lehet a családom számára, s akkor is jön majd a pénz, ha már nem dolgozom vele? Igaz, hogy ez egy olyan munka, amit online, otthonról is tudok csinálni, gyerekek mellett, a háztartás  mellett, vagy nyugdíjasként? Ez legális, elfogadott tevékenység, a pénzkereset teljesen törvényes? Mit is kell csinálni? Mi a munka?

 

Nézzük; honnan jöhet pénz az emberekhez, amiből megélhetnek?

Az alkalmazott munkaerő:

 • Fix fizetésért eladja munkaidejét!
 • Havi fizetését kicsit befolyásolhatja szorgalommal, plusz képzéssel!
 • Nincs komoly lehetőség a jövedelem növelésére, ha kétszer annyit dolgozik, akkor sem kap kétszer annyi fizetést. Ki van szolgáltatva a főnöknek – szabadságra nem akkor megy, amikor akar.
 • Nincs biztos stabil állás, ma már a legfelső beosztásból is bármikor kirakhatnak!

Ügynöki munka:

Biztosítás értékesítése, befektetések, bróker munka. Porszívó ügynök, házaló ügynök, teljesítmény alapú munka, ahol viszonylag nagy pénzeket tudnak keresni, ha ügyesen ki tudják „dumálni” az emberek zsebéből a pénzt! De tudjuk, az emberek többsége nem tud és nem is akar eladni, rábeszélni, tukmálni, beszervezni, manipulálni!

Vállalkozó:

 • Saját maga főnöke és alkalmazottja,
 • nincs fix fizetés,
 • a saját befektetéseit kockáztatja a nyereség reményében
 • vagy elad és a haszonból él, vagy szolgáltatást ad pénzért!
 • Ma egy vállalkozás elindítása komoly anyagi befektetést igényel, és elég lassú a visszatérülés ideje. Kell telephely, üzlethelyiség, berendezés, árukészlet vagy felszerelés, reklám, alkalmazott, esetleg webáruház!
 • Már az elején kell cég- vagy vállalkozói igazolvány, s ezzel az állam felé jönnek a kötelezettségek, akkor is, ha nincs bevétel!
 • Nagy a kockázat.

Cégtulajdonos, befektető:

Általában már nem ők dolgoznak, hanem a pénzt dolgoztatják! Cégeket, gyárakat, kereskedelmi hálózatokat hoznak létre! Ingatlanokat építenek, értékesítenek, adnak bérbe! Tőzsdéznek, forgatják a pénzt, kölcsön adnak kamatért.

MLM hálózatépítő

Hogyan lehet az MLM-ből pénze? Mi az MLM munka lényege? Minden cégnél óriási kiadást jelent a megfelelő üzlethelyiség bérlése, és a  termékeik megismertetése végett a reklám/marketing. Az mlm  cég ezt a költséget nem reklámra, drága üzletekre költi, hanem hiteles, saját terméktapasztalattal bíró egyéni vállalkozók közt osztja szét, akik bemutatják az üzletet a környezetüknek! A cél: minél több embert elérni, és tájékoztatni az adott cég termékeiről, azok előnyeiről, hatásairól és a MIÉRT – ről, vagyis, miért érdemes megvenni!

 • Minél több embernek megmutatni, hogy van más mód, és lehetőség arra, hogy minőségi életet éljen jólétben!
 • Bemutatni az MLM-et, mint kockázatmentes és óriási lehetőséget biztosító vállalkozási formát, amibe bárki belekezdhet.
 • Megmutatni a passzív jövedelem lehetőségét, és azt, hogy a munkád és időd befektetésével is lehet sok pénzt keresni.
 • Kapcsolatokat építeni, képezni magunkat, személyiségfejlődésen átmenni, és közben vezetővé válni! Egyrészt saját életünk irányítását kell kézbe venni, másrészt segíteni más embereknek, hogy ők is tudjanak változtatni életminőségükön!

Az MLM igazából egy vezetőképző szakma, ahol bárki nagy karriert futhat be, és korlátlan jövedelmet érhet el!

 

Mitől fél a legtöbb ember, aki már szerzett rossz tapasztalatot MLM területen?

 • Itt eladni kell, és én nem tudok eladni!
 • Itt le kell rohanni a rokonságot, barátaimat és mindenkit megpróbálni beszervezni!
 • Itt rendezvényekre kell invitálni embereket!
 • Itt csomó pénzt kell költeni, telefonálásra, utazásokra, rendezvényekre, bemutató-kóstoltató termékekre!!

Valóban a klasszikus MLM erre a sémára épül:

„erőteljes nyomulás” a beépített kényszerek miatt! Belép nem lép? Vásárol nem vásárol? Lehetőleg a legnagyobb üzleti csomagra rábeszélés! Gyors jövedelem egyeseknek, nagy bukás, veszteség, kudarc a többségnek, akikből lesznek az MLM sérültek, és a megkeseredett kritizálók.

Van esetleg más út, lehet másképp is?

Igen! De bármilyen utat választasz, tartsd mindig szem előtt: EZ NEM ALKALMAZOTTI MUNKA !  A cég egyedül a forgalom alapján tud fizetni. Mindenki megválaszthatja a maga módszerét, a saját tempóját, mehet a saját elképzelései, ötletei nyomán. A cél és a lényeg mindig az lesz, hogy minél több ember ismerje meg a termékeket és az üzleti lehetőséget! Minden munkát, így ezt is akkor lehet hosszú távon végezni, ha szereted, amit csinálsz, tehát érezd jól magad az üzletben!  De arra is vigyázz, hogy a halogatással a jutalék képződését is halogatod, és hobbi szintű munkához hobbi szintű jövedelem jár!

Az emberek utálják, ha el akarnak adni nekik valamit, de imádnak vásárolni!

Ezért meg kell találnunk a módját, amivel elérhetjük, hogy ne mi „üldözzük az embereket” a szuper ajánlatunkkal, hanem ők találjanak ránk, és akarjanak hozzánk csatlakozni! Egy olyan módszer, amit mindenki szívesen felvállal, nem érzi kellemetlennek, és úgy csinálhatja, ahogy jól érzi magát benne. Ahogy szokták mondani, ha olyasmit csinálsz, amit szeretsz, akkor az nem is munka számodra! Ez a módja a hálózatépítésnek azonban tanulást, képzést és sok gyakorlást kíván!

 

Tehát; mit kell itt csinálni?

Offline:

 • személyes reklám; kávézz, ahol teheted!
 • kávéklubok szervezése – egy hely, ahol meg lehet kóstoltatni emberekkel ezt a különleges, prémium minőségű, egészséges kávét!
 • Kávékóstolóval egybekötött teljes körű termék és üzleti nyílt bemutatók országszerte, ahova lehet érdeklődőket hívni! Ismerkedés, új kapcsolatok építése.
 • Fodrász, kozmetikus, masszőr, pedikűrös, konditeremben személyi edző – munka közben, beszélgetés során megismertetheti a termékkel, a lehetőséggel az ügyfelet!
 • Ezernyi alkalom, mikor valakinek a kezébe nyomhatunk egy tasak kávét és egy névjegykártyát.
Aktív online hálózatépítés:

 • Kell egy professzionálisan felépített értékesítési, toborzó, ismeretterjesztő honlap.
 • Környezetünk, ismerősök tájékoztatása, hogy mibe kezdtünk bele, esetleg kóstoló, kedvezményes vásárlás felajánlása.
 • Kell névjegykártya, szórólap… Kell mindig kéznél lévő kávé kóstoló tasak, bemutatható termék, mellyel a honlapunk elérhetőségét közöljük!
 • Aktívan részt venni a közösségi életben, napi-heti blogolás, napi hozzászólások, fórum bejegyzések,  csoportokban való aktív részvétel! Ingyenes hirdetések.

Passzív online hálózatépítés: nem mi ajánlgatjuk a honlapunkat az embereknek, hanem ők találnak rájuk, és jelentkeznek információkért vagy csatlakozni akarnak! Ez a honlap optimalizálás folyamata – vagyis annak az elérése, hogy ha az emberek beütnek egy kulcsszót, egy problémát amire megoldást keresnek akkor a mi honlapunk jelenjen meg első oldalon! Ez egy komoly szakma,  és a tudást meg kell szerezni hozzá.

Otthonról végezhető munka is lehet 100%-ban kismamáknak, anyukáknak, diákoknak, nyugdíjasoknak. Az internet segítségével ma már szinte a hálózatépítés teljes folyamata elvégezhető, akár az egész világra kiterjeszthető. Itt valóban jól lehet a nyelvtudást kamatoztatni! így akik helyhez vannak kötve – pl. mozgásukban korlátozottak – azok se szorulnak ki a plusz pénzkereset lehetőségéből! Kapcsolatteremtés, ismerkedés, tájékoztatás, bizalom építés, személyes márka építés, mind online is lehet! Regisztráció, vásárlás mind online megoldható találkozás nélkül is! Képzés, szponzorálás, bemutatók tartása ingyenes  webkonferenciák, skype  segítségével!

Mennyit lehet itt keresni?

Mindent a kitűzött cél határoz meg! Mekkora plusz jövedelemre van szükséged? A fizetésed mellé kellene egy kis kiegészítés? Állást váltanál? Mennyire sürgős; „tűzoltásra”, gyorsan kell? Lassan, de biztosan, vagy csak majd a nyugdíj idejére elég, ha összejön egy komolyabb havi összeg? Mennyi időt tudsz, akarsz belefektetni a tanulásba, a képzésekbe, marketing eszközökbe, termékmintákba? Mennyire vagy hajlandó a saját fogyasztásod is átállítani a saját céged termékeire?

Mennyire tudsz azonosulni az egészségtudatossággal, az internet használatával, a rendezvények, képzések fontosságával? Mennyire vagy hajlandó együtt gondolkodni, dolgozni, csapatmunkát végezni? Mindez meghatározza a bevételedet.

A legfontosabb különbség!

Egy alkalmazott havi fix fizetést kap napi 8 óra munkáért!

Egy vállalkozó megtérülésben méri a sikert. Befektetésével profitot termel. Aktív jövedelem, vagyis, ha nincs jelen a munkában, akkor nincs pénz!

Egy MLM-üzletépítőnél nem a munkaidejét fizeti meg a cég, hanem az elért eredmény, a forgalom után van bevétele! A nagy számok törvénye alapján működik a dolog, és sokszor a szerencse is fontos faktor, hogy ki milyen sebességgel ér el eredményeket! Viszont nincs kockázat, minimális a befektetés, amit nem is neveznénk befektetésnek, hiszen az eddig is fogyasztott termékeket ezután nem a boltokban veszi meg, hanem saját maga számára épít belőle egy pénztermelő gépezetet! Az MLM-munkának ez is része, hogy vezetővé válsz. Fel kell építened a saját ÉN márkádat, elnyerned az érdeklők bizalmát. Kérdezd meg magadtól: TE CSATLAKOZNÁL MAGADHOZ? Ha még bizonytalan vagy, akkor kezdj el dolgozni magadon, mert az MLM-ben a nagy pénzek nem a termék eladásban vannak, hanem a csapatépítésben, amihez viszont jó és vonzó vezetővé kell válni!

 

Mit kaphatsz csatlakozáskor a megvásárolt termékek mellé?

Foglaljuk össze, mennyibe kerülhet, és milyen hasznot hozhat ez a munka – később akár vállalkozás – és mit kaphatsz a pénzedért cserébe?

5000 Ft egyszeri regisztrációs díj, de ha valamilyen termékcsomaggal csatlakozik valaki, ezt is elengedik! Az eddig is használt kávét, teát, kakaót, higiéniai és kozmetikai terméket, vitamint cserélheted le egészséges változatra! Mit kaphatsz?

Elsősorban a termékeknek köszönhetően, esélyt egy jobb, egészségesebb életre, az immunrendszer erősödését, a szervezet öngyógyító képességeinek támogatását a normális működéshez szükséges minőségi tápanyagokkal!

Emellett értékes online eszközöket, amikkel egy nemzetközi vállalkozást tudsz felépíteni, vezetni.

Több száz órányi képzést, ami segíti a munkádat, amihez hasonlókért mások komoly pénzeket fizetnek!

Lehetőséget, hogy kipróbálhasd magad egy vállalkozásban, anélkül, hogy azonnal vállalkozóvá kéne válnod!

Lehetőséget, hogy felépíts egy olyan passzív jövedelem termelő nemzetközi vállalkozást, ami hónapról hónapra növekszik, és egyre kevesebb munkával, egyre több, korlátlan mennyiségű jutalékot, jövedelmet ad, akár 7 számjegyűt!

 

Mit is kell tehát csinálni?

Megismerni a céget, a termékeket, a vezetőket, a marketingtervet, a kiszolgálást, a képzést, és eldönteni felvállalható-e mindez számodra. Képes és hajlandó vagy-e bemutatni minél több embernek a termékeket és a mögötte rejlő üzleti lehetőséget!?

Regisztrálni egy kiválasztott termékcsomaggal és terméktapasztalatot szerezni! Ha mindennel elégedett vagy és azonosulni tudsz a cég üzletpolitikájával, az MLM értékeivel, az egészségtudatos életmóddal, akkor ki kell választanod azt a módszert, ami jól áll neked, amit szívesen csinálnál.

Végignézni a webirodában található több napi ingyenes képzéseket, ahol minden lépés megtanulható! Használni kell a cégtől kapott ingyenes online eszközöket, és aktív blogolással, cikk írással, hirdetésekkel online hírlevél feliratkozókat gyűjteni, akikből majd lehetnek későbbi csatlakozók!

Kreatívan, találékonyan, emberien, vonzóan, érdeklődést felkeltően tájékoztatni embereket a regisztráció előnyeiről, a termékek hasznáról, a DXN nyújtotta egészségügyi és pénzügyi megoldásokról. Ahogy nő a fogyasztói kör, úgy emelkedik a jutalékunk. Idővel nagyon magas bevétel is elérhető!

A DXN szlogenje: Érezd jól magad az üzletben! S ez nem lesz nehéz egy olyan hálózatban, mint a DXN, ahol nincsenek kényszerek, nincs nullázódás, pontvesztés, nincs üzleti szint vesztése, ha nem hozod a teljesítményt.
„Ne azon gondolkodj, amid nincs, hanem azon, hogy mit tudsz csinálni azzal amid van!”
„Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni” Napoleon Hill
Használd azt a sok előnyt, amit a DXN biztosít! Élj azokkal a kedvezményekkel, előnyökkel, amikhez itt jutsz és amikkel jobbá teheted az életedet! Ha rám hallgatsz, most azonnal csatlakozol: