Állj több lábon!

 

Ez az ajánlat elsősorban vállalkozóknak szól, akik már rendelkeznek ügyfélkörrel, vendégkörrel,

rendszeres vagy betérő vásárlókkal. Internetes kereskedelemmel foglalkozol, vagy talán hagyományos bolti kereskedelemmel? Kávézót vezetsz, vagy éttermet? Kozmetikusként, masszőrként dolgozol? Ismerd meg a hatástöbbszörözés előnyeit, vagyis a befektetett munkából, kapcsolati tőkéből hogyan lehet kihozni a legtöbb hasznot.

Hogyan érhetjük el, hogy az egyszer elvégzett munkáért egy életen át jöjjön a  bevétel?

– Milyen rendszer tudja biztosítani azt, hogy egyre kevesebb munkával, egyre több  pénzt keressünk és eljussunk oda, hogy a jövedelmünk ne igényeljen aktív  jelenlétet, munkát, hanem passzív jövedelemként  jelenjen meg?

Hogyan érhetjük el, hogy egy vendég, vagy egy vásárló – bárhol is él a világon – ne csak az egyszeri  kiskereskedelmi hasznot hagyja nálunk, hanem törzsvásárlóvá váljon és egy életen át profitáljunk  majd a fogyasztásából? Ebben tud segíteni a DXN Franchise rendszere!

Ennek lényege, hogy azok az emberek akikkel egyszer már üzleti kapcsolatba kerültünk, a DXN által biztosított rendszer és eszközök segítségével továbbra is ügyfeleink maradnak. Akkor is, ha személyesen soha többé nem jelennek meg az üzletünkben. ( Gondoljunk azokra a turistákra, akik más városból vagy országból érkezve igénybe vették szolgáltatásunkat, de utána elmentek és többet ebből a kapcsolatból nem tudtunk profitálni.)
Az emberek 80 %-a az egész világon kávéfogyasztó és szinte nincs olyan vendégség vagy üzleti tárgyalás, ahol ne kerülne elő a kávé. A kávézás több mint egy szokás, sokak számára egy pozitív érzés, egy szenvedély, sőt van, akinek függőség. Ezért a kávé a víz után a legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital, és az olaj után a legnagyobb mennyiségben eladott termék. Ezért a kávéval foglalkozni mindig jó üzlet.

A DXN fizet azért, ha az ő kávéjukat népszerűsítjük és törzsvásárlókat szerzünk a cégnek a világ bármely pontjáról!

A ganoderma kávé a legjobb alternatíva, mivel a ganoderma közömbösíti a kávé csersav és koffein tartalmát, így nem savasít, nem égeti a gyomrot kíméli a szívet és nem emeli meg a vérnyomást. Ezért ezt a kávét azok is fogyaszthatják, akik eddig nem mertek kávézni az egészségi problémáik miatt.

A kávé olyan termék, ami minden vállalkozáshoz kapcsolható, bárki megkínálhatja ügyfeleit, vendégeit. Prémium ízvilágával, és az egészségre gyakorolt jó hatásával a DXN kávé hamar kedveltté válik s szívesen váltanak rá az emberek, főleg azok, akiknek fontos az egészség és tenni is akarnak érte!

 

Hogyan kapcsolódhat ez bármely vállalkozáshoz?

 

Úgy gondoljuk, hogy minden ember szívesen veszi, ha megkínálják egy csésze kávéval. Ezért ha a vendégeidnek, ügyfeleidnek megmutatod ezt a kávét, akkor a tapasztalatok alapján nagyon sokan váltani akarnak. Ezt bizonyítja, hogy a DXN cég több mint 7 millió regisztrált törzsvásárlóval rendelkezik!

 

 

Miért ne lehetne kihasználni az ügyfelekkel való időtöltést arra, hogy felkeltsük az érdeklődést az egészséges kávé, a Spirulina, vagy a Cordyceps teljesítménynövelő hatása felé? Miközben vár a vendég, olvashatja a plakátokat, szórólapokat, kis füzeteket a termékek előnyeiről, az egészségmegőrzés lehetőségeiről, esetleg egy kockázat nélkül elindítható vállalkozás lehetőségeiről…

 

Panziókban, szállodákban mindig adnak valami kis ajándék csokit, kekszet a vendégeknek. Miért ne lehetne egy tasak DXN kávét adni ajándékba, és vele együtt megadni a honlapunk címét?  Így lehet egyszeri vendégből egy életre bevételt termelő törzsvásárlónk!

A DXN Franchise, a DXN cég saját névre szóló weboldalt biztosít arra, hogyha bemutatod, megkóstoltatod vagy ajándékként adod a vendégeinek ezt a kávét és azok ezt megkedvelik, akkor később a Te vállalkozásodon keresztül vásárolhassanak. Kávék és egyéb italok, táplálékkiegészítők, kozmetikai és higiéniai termékek – és azok házhoz szállítását, illetve a vásárlói kéréseket kezelő ügyfélszolgálatot is a cég biztosítja az egész világon.

A mi feladatunk nem elsősorban az értékesítés – bár az is lehetséges – hanem a tájékoztatás, vagyis az emberek és a DXN cég közötti kapcsolat létrehozása a termékek tovább ajánlásával, népszerűsítésével akár online akár offline! A cég ezt a munkát jutalmazza jutalékkifizetés formájában.

A fogyasztói hálózat növekedésével a jutalékok fajtája és mennyisége is exponenciálisan növekszik úgy, hogy ehhez nem kell más országokban is vállalkozást indítania.

A DXN EGY VILÁG, EGY PIAC rendszere biztosítja akár számodra is, hogy a világ bármely országában lehessenek fogyasztóid, épülhessen az üzleted, de az adott országban ahol a vállalkozásod van, veheted fel mindezek után a jutalékot.

 

Csatlakozási módok és feltételek:

  1. A DXN-hez csak magánszemélyek csatlakozhatnak, természetesen a jutalékot és a számlákat a cég nevére számláztathatják. A tagság és jutalékjogosultság örökölhető.
  2. A regisztráció minimális feltétele a cég részéről, az egyszeri 5.000Ft vagy 19.20,- 25 Euro regisztrációs díj befizetése, illetve egy termék vásárlása.

Üzletépítési szempontból viszont egyértelműen az üzleti kezdő csomagok megvásárlása ajánlott. Ezeknél a csomagoknál nincs regisztrációs díj, illetve jelentős kedvezmények vehetők igénybe még a törzsvásárlói kedvezményen kívül is.  DSP üzleti csomagok esetén a kezdőcsomag értékének 110-150%-a a későbbiekben levásárolható, így aki hosszú távon tervez, a belépése „ingyenes” lesz! Mivel a termékek ajánlása, terméktapasztalatok gyűjtése a munkánk, ezért minden termék költségként elszámolható a vállalkozásban.

3. Csatlakozni az egész világon elérhető online felületeken lehet a regisztrációs oldal kitöltésével. Innen tovább lépve lehet a termék rendelést leadni a fizetési mód és a szállítási cím megadásával