Gyakran kérdezik, hogyan kell elindulni, mit is kell csinálni ahhoz, hogy nekik is működjön ez az üzlet. Egészítsük még ki annyival, mert fontos; hogyan is kell gondolkodnunk ahhoz, hogy működjön ez a vállalkozás? Nézzük, mit kell tenned néhány valóban egyszerű lépéssel, hogy 3-5 év alatt passzív jövedelmet érj el a DXN ganodermás kávé üzletben.

 

1. A saját motiváció megteremtése

Mindenkinek van nyomógombja. Álma, célja, bakancslistája, amit szeretne elérni, megvalósítani élete során. Ez lehet az igazi motiváció, hajtóerő, ami miatt elindulsz, és végigmész az úton. Egy ideig be lehet valakit kényszeríteni bizonyos teljesítménybe, de hosszú távon csak a saját, belső motivációval rendelkezők maradnak fenn. A saját, belső motivációt pedig nagyon nehéz külső ráhatással tartósan megteremteni. Az eredményhez a TE, őszinte meggyőződésedből fakadó hited és kitartásod kell, és nem kötelezettségekkel, teljesítmény kényszerekkel teli akadálypálya. Tehát először is gondold át! Miért is akarsz belekezdeni ebbe az online vállalkozásba? Vannak-e céljaid, mik azok, és mire vagy hajlandó a céljaid elérése érdekében?
Szeretnél-e több szabadidőt, hogy azt tehess, amit igazán szeretsz, hogy többet lehess a családoddal, hogy nyugodtabban élhess, rohanás, stressz nélkül?
Szeretnél-e önállósodni, saját vállalkozást menedzselni, otthonról irányítani az üzletedet a család mellett, a te saját időbeosztásod szerint?
Szeretnél-e olyan anyagi körülmények közt élni, ami sok mindent megenged; jobb életkörülményeket, szebb lakást, házat, utazásokat távoli országokba, gondoskodást gyermekeid jövőjéről, lehetőséget egy boldog és nyugodt öregkor megteremtéséhez?
Hajlandó vagy-e még a munkád mellett az üzleteddel is rendszeresen és hosszútávon foglalkozni?
Egy nagy igazság: az üzleti életben két dolgot lehet keresni, pénzt vagy kifogást. Ha megfogott valami a DXN ganoderma kávé üzletben, de még nem vagy felkészült a döntéshez, próbálj érzelmek nélkül, ésszerű, logikus indokokat felsorakoztatni, miért kell (vagy nem) belevágnod. Szedd össze a SAJÁT szempontodból azokat az érveket, amik az üzlet mellett vagy akár ellene szólnak. Megvan a motivációd, a MIÉRT-ed? Akkor menjünk tovább!

2. Az elindulás

Tudod, miért nem csatlakozik az emberek többsége network marketing üzletekhez? MERT FÉL AZ ELUTASÍTÁSTÓL! Igen, fél attól, hogy akiket megkeres az üzleti lehetőséggel, elutasítják. És valljuk be, ez jogos félelem. Nem mindenki született üzletkötő, s még ha tudja is, hogy mindez megtanulható, a visszautasítástól való félelme nagyobb, mint hogy elinduljon ezen az úton. Tudnod kell;az online hálózatépítésben nincs visszautasítás!!! Az internetes marketing, a feladott ingyenes online apróhirdetések eredményeképpen, a weboldaladra érkező, oda irányított emberek nem fognak elutasítani téged. Ha nem érdekli őket a lehetőség, egyszerűen továbbállnak, és nem mondanak nemet. De vegyünk egy egyszerű példát az offline világból!

Találkozol valakivel. Nem tudsz és nem akarsz eladni. Nem tudsz és nem akarsz a ganoderma termékekről és a hozzá kapcsolódó üzleti lehetőségről beszélni. Adsz neki egy adag kávét, hogy kóstolja meg, ha ízlik neki, nézze meg a weboldalad. A weboldalad majd megteszi helyetted, amit te nem akarsz; eladja a terméket, eladja az üzleti lehetőséget. Szintén nincs visszautasítás, nincs NEM, és neked nem kell nyomulnod.

Szerinted működik? Tapasztalatból tudom, hogy igen! Biztos vagyok benne, hogy Te, aki most ezeket a sorokat olvasod, ha eddig elutasító vagy szkeptikus voltál, most valami megmozdult benned és elgondolkodtál.

3. Mit is kell itt tenni?

Tudnod kell:a hálózatodba elsősorban miattad fognak csatlakozni az emberek. Egy jó termékcsalád, egy jó javadalmazási rendszer sokat segíthet, de nem ez lesz a fő ok, hanem Te magad. Egy igényes weblap és a hozzá kapcsolódó online marketingeszközök végigvezetik az érdeklődőt a tájékoztatástól a regisztrálásig. Neked csak egy feladatod van: Minél több embert irányíts a weboldaladra! Mutatkozz be, beszélj magadról!

Milyennek kell lenni a történetednek? Őszintének. Az emberek azért fognak Hozzád csatlakozni, mert a Te történetedben megtalálják saját magukat. Magukra ismernek: én is ilyen vagyok, hasonlóan gondolkodom. A történetednek arról kell szólnia, hogy miért csatlakoztál. Mik voltak az érveid az üzlet mellett, őszinte hitvallás. Ha az olvasó hasonlóan érez, valószínű, hogy csatlakozik.

Lehet, hogy furcsa, de ilyen egyszerű. Ez az üzlet a másoláson alapszik. Az emberek akkor vágnak bele, ha úgy látják, hogy ők is meg tudják csinálni, ha azt érzik, hogy nekik is menni fog.
Az is fontos, hogy látszódjon az oldaladon, hogy aktuális, frissítve van. Ezt blogírással tudod a legegyszerűbben elérni. Nem kell megijedni! Az oldalad látogatója nem az irodalmi vénádra kíváncsi, hanem a tapasztalataidra. A harcodra, amit nap mint nap megvívsz az üzletépítés során. Nem sikersztorikat vár el, hanem az őszinte gondolataidat, élményeidet, akkor is, ha azok néha nem épp pozitívak. A lényeg, hogy lássa: ez egy működő üzlet, még ha vannak is nehézségek, akadályok. Ez valós munka, nem ingyenpénz, meg kell érte dolgozni, de a munkának eredménye is van. Röviden:ha a látogató azt látja, hogy ő is meg tudja csinálni, akkor csatlakozni fog. Ugye, Te is meg tudod csinálni? Ez számomra nem kérdés!

4. Szívvel és örömmel csináld!

Ahhoz, hogy valamit jól megtanulj és örömmel végezz, egyetlen dolog szükséges: az érdeklődés! Ha már töretlen az elhatározásod, megingathatatlan a saját, belső motivációd és van egy weboldalad, saját történettel, bloggal, automata hírlevélküldő rendszerrel, csak egyetlen dolog van hátra: hogy minél több embernek megmutasd a weboldalad! Van egy nagyon fontos szabály, talán a legfontosabb:NE TE DÖNTSD EL MÁS HELYETT, HOGY ÉRDEKLI-E AZ ÜZLET! Tehát nem mérlegelünk, mindenkinek megmutatjuk a weboldalunkat, és ő majd eldönti, hogy csatlakozik-e. Rendben, de hogyan juttatom el a webcímem ingyen, a lehető legtöbb helyre? Ezt megtanítjuk mindenkinek, aki csatlakozik hozzánk. Hidd el, semmi olyat nem teszünk, amit ne tudnál Te is megtenni. Légy kreatív! Gondolkozz és ötletelj!

Ha rászánsz heti néhány órát kényelmesen, otthon, a számítógéped előtt az oldalad népszerűsítésére, meglátod, meglesz az eredménye. A hírlevél-feliratkozóid gyarapodnak, és Te hátradőlhetsz, az automata hírlevél sorozat elvégzi helyetted a további értékesítési munkát. Nem is olyan bonyolult, ugye?
Bizonyára felmerült benned néhány kétely… “Sikeres tudok lenni ebben az üzletben?” “Mik a garanciák a sikerre?” “Én nem vagyok üzletember, üzletkötő, soha nem csináltam ehhez hasonlót”, vagy ami ennél is rosszabb: “már többször próbálkoztam sikertelenül” stb. Ha vannak céljaid, megvan a megingathatatlan belső motivációd ezek eléréshez, és hajlandó vagy keményen dolgozni, akkor alkalmas vagy. Nincs más variáció, ilyen egyszerű. Ez az üzleti lehetőség egy eszköz, egy nagyon jól működő, professzionális eszköz a céljaid eléréséhez.

5. Mik a garanciák a sikerre?

1. A befektetett munkád

Lehet, hogy ez nem olyan jó hír, de ez az igazság. Találkoztál már olyan emberrel, aki sikertelen volt a hálózatépítésben? Valószínűleg. Emberek tízezrei dolgoznak főállásban napi nyolc órát, két óra utazással, havi 100-150 ezer forintért. Közülük jó néhányan belevágnak valamilyen üzletbe, az első hónapban belefektetnek 10-20 órát, aztán egyre kevesebbet, és sikertelennek érzik magukat, ha három hónap múlva még nem keresnek több százezer forintot.

A network marketing nagyon igazságos üzlet a sikert illetően. Ha megnézed bármely hálózatban a sikeres munkatársakat, láthatod, hogy eredményeiket nem a képességeik, hanem a befektetett munkájuk mennyisége és minősége határozza meg. Tehát a siker első és legfontosabb garanciája: a befektetett munkád mennyisége és minősége.

2. A hálózatban forgalmazott termékek

Szerinted mekkora az esélye annak, hogy valaki elfelejti bevenni a valóban csúcsminőségű vitaminját egy sietős reggelen? És mekkora az esélye annak, hogy valaki elfelejti meginni a napi kávéját? Érzed a különbséget? Itt nem arról van szó, hogy melyik termék a jobb! A kávé élvezeti cikk, amire az emberek nagy többségének igénye van, sőt konkrétabban fogalmazva: kávéfüggő.

Hosszú távú, passzív jövedelmed nem az emberek “beszervezéséből” lesz, hanem a termékfogyasztásból. Egy olyan termék van a kezünkben, amire óriási igény van a fogyasztók részéről. De mondok (marketingszempontból) egy még hatásosabbat: Képzeld el, hogy valaki elkezdi fogyasztani a ganodermás kávét! Megtapasztalja jótékony hatását, és tudatában lesz annak, hogy amit iszik az egészségesebb, és valóban jobb a szervezetének.

Szerinted ez a személy – néhány hét vagy hónap ganodermás kávé fogyasztása után – milyen érzéssel fog meginni egy hagyományos kávét? Ő már nem egyszerű kávéfüggő, ő már ganodermás kávéfüggő! Érzed a különbséget?

3. A piaci helyzet

Az elmúlt időszakban online pénzkereseti lehetőségek tucatjával találkozol az internetet böngészve. Adva van egy óriási várakozás az internetes pénzkereset, a meggazdagodás irányába… de hol a termék, amiből a pénz lesz? És akkor megjelenik a piacon egy élvezeti cikk, ami valós igényt elégít ki, és – a tortán habként – online is kiválóan értékesíthető. Mondd, hol lehetnél üzletileg ennél jobb időben, jobb helyen?! Ha már most szeretnél csatlakozni, itt kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelő  a regisztrációs módot.

Ha félsz, hogy kimaradsz egy nagyszerű lehetőségből – amiből a házmester hülye fia, aki még matekból is megbukott, milliomos lesz -, akkor a második pont miatt leszel itt, de ez nem szégyen. A lényeg, hogy nem a harmadik csoportba tartozol, aki nem cselekszik, hanem várja, hogy az a bizonyos ízletesen elkészített szárnyas a táplálékcsatornája felé vegye az irányt, önmagától.
Nézzünk néhány általános előnyt, hogy meg tudd védeni a döntésedet, amikor családod elé állsz az online hálózatépítési ötleteddel:
– Konkurenciamentes termék
– Alacsony csatlakozási költség
– Kiváló jutalékrendszer és karrierépítési lehetőség (felhalmozódó pontrendszer, nincs megelőzés, leválás)
– Az induláshoz nem szükséges vállalkozói igazolvány A fentiek eltörpülnek azon előnyök mellett, amit az online hálózatépítési csomag biztosít a számomra:
– Nincs elutasítás
– Nélkülem is automatikusan működik
– Lehet, hogy a weboldalam jobb értékesítő, mint én vagyok
– Professzionális képzés és támogató intranetrendszer áll a rendelkezésemre
– Értékesítési és orvosi témákban írott és audio anyagokhoz férek hozzá.
Gondold tehát végig nyugodtan, alaposan és ne külső rábeszélésre – lebeszélésre dönts!
Többen, akik feliratkoztak a hírlevelekre, nem tudják kivárni a sorozat végét, már közben csatlakoznak. Ráadásul az én sikeremhez nem több száz emberre van szükségem, csak néhányra, akik ugyanazt teszik, mint én: az internetet felhasználva építik ki hálózatukat otthonról, kényelmesen.

Még azt is megengedhetem magamnak, hogy lebeszéljelek erről az üzletről. Ha nem vagy elég elszánt, ha nem szerettél bele a termékekbe, vagy nem vagy hajlandó hosszú távon tenni a saját sikered érdekében, felesleges belekezdened. Javaslom, döntésed előtt nézd át a weboldalam, és csak utána kattints ide: “Csatlakozz MOST” Ha szeretnél velem beszélni és választ kapni felmerült kérdéseidre a csatlakozásod előtt, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot: https://dxnvallalkozas.com/kapcsolat/