…TISZTÁBAN KELL LENNED NÉHÁNY DOLOGGAL.

Amíg alkalmazottként egy munkahelyre bejárunk, elvégezzük a feladatunkat, ezért fizetést kapunk minden hónapban.

Az MLM-ben nincs havi fix. Akkor lesz bevételed, ha Te magad előteremted!

Ha egy jól működő, passzív jövedelmet termelő üzletet szeretnél magadnak, másképp kell hozzáállnod, mint egy hagyományos munkahelyen;

 

Változtatnod kell a gondolkodásodon!

Mire számíts? Nem gyors meggazdagodásra! De számíthatsz rendszeres munka mellett egyre több jövedelemre.

 

Mi a legfontosabb, ami nélkül ne is kezdj bele?

El kell fogadnod:

  1. A network marketing egészen más elvek alapján működik, mint egy munkahely; előbb munkát kell beletenni, aztán jön a nyereség.
  2. Hosszú távra érdemes tervezni: termékajánlóként pénzt keresni egy életforma. Használod a termékeket és megmutatod másoknak is. Ha ezt következetesen, éveken át teszed, komoly vásárlói közösséget tudsz létrehozni, ebből lesz a jutalékod.
  3. Vállalkozói szemlélettel gondolkodj! Ingyen sajt csak az egérfogóban van, az mlm-üzletben is kell egy minimális befektetés az induláshoz, és az üzleted fenntartásához.
  4. Tanuld meg az elinduláshoz szükséges alapokat! Az mlm egy szakma, ezt is meg kell tanulni, mint bármely mesterséget.
  5. Jó, ha folyamatosan képzed magad! Nem neked kell kitaposni az utat, tapasztalt munkatársak  átadják az évek alatt szerzett tudásukat.
  6. Amikor csak lehet, mutasd meg az üzleti lehetőséget másoknak! Mondd el, neked miért jók a termékek, küldj információkat e-mailben az érdeklődőknek, segíts a választásban, vásárlásban, és abban, hogyan lehet a legkedvezőbb áron hozzájutni a termékekhez.
Az MLM-ben Te vagy a főnök és Te vagy a beosztott. Te döntesz, mikor, mennyit teszel az üzletedért, a haladásodért. A tempót Te diktálod, de ha mielőbb eredményt akarsz, keményen oda kell tenni magad! Senkit nem okolhatsz a haladásért vagy nem haladásért, csak magadat. Az üzleted az aktivitásodon múlik.

Tisztában kell lenned vele, hogy bevételed a vásárlások után lesz, a fogyasztói hálózatból. Ehhez meg kell találnod azokat, akiknek szükségük van a termékekre. Az elején még kevés vásárlód van, a jutalékod se lesz sok. De tartsd szem előtt: nagy vásárlói hálózatból nagyon sok pénzt tudsz keresni. Ez hosszú folyamat, több év munka kell ahhoz, hogy egy önműködő fogyasztói csoport tartozzon hozzád. Kell, hogy AKARD megcsinálni! Kell, hogy BÍZZ MAGADBAN, a kitartásodban és a képességeidben, abban, hogy képes vagy rá. Fontos, hogy SZERESD a termékeket, SZÍVESEN csináld, amit csinálsz, hogy jól érezd magad az üzletben.

DXN = becsület, erény, tisztesség. A malajziai DXN cég pontosan fizet. Olyan termékeket kínál, amikre szükség van, s nem jelentenek új kiadást, mert eddig is naponta igény volt rá. Keresik őket, s a jó hatásuk miatt megveszik újra és újra, ha elfogy. Elárulom neked; a DXN termékeit akkor is megvásárolnám, ha holnaptól nem foglalkoznék az üzlettel. Egyszerűen azért, mert finomak,  szükségem van rájuk, s a hatásuknak köszönhetően javult az életminőségem. Ezt érzik a fogyasztóink is, ezért ne félj termék alapú mlm-be kezdeni, mert ebből lesz masszív, jól működő üzleted és magas jutalékod!

Szerencsés helyzetben vagyunk, akár kávézás közben is beszélhetünk az üzletünkről. Létezik ennél kellemesebb pénzkereset?

Munkatársaim között van, aki 3-6 év alatt érte el azt a szintet, amire vágyott, másoknak több idő kellett.  De ha 10 év alatt lesz négyszer-hatszor annyi jövedelmed, mint amennyi most a fizetésed, akkor is megéri a befektetett munka!

Egyetértünk?

Akkor hajrá! Kezdjünk bele!