Szeretnék bemutatni egy fiatalembert, aki talán kicsit is különbözik korosztályának tagjaitól. Két egyetemre is járt, szereti a kihívásokat, imádja az életet, és már az egyetem alatt tudatosan tervezte a jövőjét. Mindig hosszú távon gondolkodott, és időben el akarta kerülni azokat a buktatókat, nehézségeket, amikkel egyre többen szembenézünk.

Mert mitől is félhet egy egyetemista? Hogy nem talál végzettségének megfelelő állást? Hogy nem tud megélni a fizetéséből? Hogy élete során akár többször is maradhat munka nélkül, hiszen nyugdíjas állások már régóta nem léteznek.

Gergő mindig szerette a gyerekeket és köztük tudta elképzelni a mindennapjait. Szabadidejében gyerektáborokban, foglalkozásokon, játékokon vett részt. Vágya az volt, hogy pedagógus lehessen. Viszont azzal is tisztában volt, hogy a pedagógusfizetés nem fogja biztosítani számára a megélhetést és azt az életstílust, amit ő igényel. 

Mivel hagyományos vállalkozáshoz nem volt befektetni való tőkéje, ezért más lehetőség után nézett, s megtalálta egy MLM-cégnél. Egy olyan MLM- cégnél, aminek a termékei valós igényeket elégítenek ki, és emberi árakon vannak. Olyan termékek, amiket szeretnek az emberek, szükségük van rá, és ezért folyamatosan, hónapról hónapra megvásárolják.

Gergő az egyetemi évek alatt kezdte el az üzlete szervezését. Ez jól összeegyeztethető volt a tanulással, mivel a cégnél nincsenek határidők vagy komoly elvárások. A vizsgaidőszakban szünetet tarthatott, majd amikor ideje engedte, folytatta a munkát. Nyelvtudását kamatoztatta úgy, hogy nemzetközi szinten is megjelent az üzletével.

Az elmúlt évek alatt szép eredményeket ért el a DXN-nél; jutalomutazásokon vett részt, és jól kibővült a hálózata. Sok országból vannak vásárlói, és olyan csapattársai, akik szintén üzletépítők.

Amikor legutóbb találkoztam Gergővel, örömmel mesélte, hogy osztályfőnök, és izgatottan várja a tanévkezdést. A jövőben sem kell aggódnia a megélhetése miatt – a DXN üzletéből is számíthat jövedelemre. Sőt, ahogy nő a fogyasztók száma, úgy egyre több bevételre. Ez biztonságérzetet ad, így igazán azokra a dolgokra tud összpontosítani, amiket  nagyon szeret.

 

 

Szívesen kipróbálnál olyan termékeket, amik az egészségedre jótékony hatással vannak? Szeretnél pénzt is keresni úgy, hogy megmutatod másoknak is ezt a lehetőséget? Ha igen, keress bátran, beszéljünk róla!

Kászonné Dobra Ágnes 

dobra.agnes@gmail.com

0630/633-28-77