Az emberek amikor csatlakoznak egy mlm-céghez, többnyire érzelmi alapon döntenek. Egy megbízható barát, ismerős hívására csatlakoznak, mert tetszik a termék, vagy mert “most indul”, s reménykednek a gyors meggazdagodásban.
Csak kevesen néznek utána, milyen háttérrel, múlttal, marketing tervvel rendelkezik a cég, amit választanak. Szükség van-e a termékekre, vagy csak az üzlet miatt veszik meg az emberek?

Nógrádi Bence: Mikor leszel milliomos II.  című könyve (61. oldal) alapján nézzük meg, hogy a DXN megfelel-e a feltételeknek. A könyvben még részletesebben olvashatod az irányadó elveket.

Nógrádi Bence független MLM szakértő, így a pontjai alapján Te is megvizsgálhatod, hogy mennyire jó az az MLM cég, amit már kiválasztottál vagy ezután szeretnél kiválasztani. (Minden a könyvből vett részletet dőlt betűvel írok.)

1. Korrekt marketing terv

A hálózatépítésben “marketingtervnek”, “üzleti tervnek” vagy jutalékrendszernek nevezzük azt módszert, amelynek révén a cég a forgalom és a csoportok felépítése alapján jutalékot oszt a munkatársaknak. A figyelemre méltó üzleti terv öt jellemzője:
 
1. Csak a tényleges forgalom után jár jutalék, az új belépők után nem.
Belépési/regisztrációs költség nincs, az első legalább 100 pontos vásárlás által jogosulttá válsz a 20% törzsvásárlói kedvezményre. 
 
2. Forgalmad növekedésével arányosan emelkedik a havi jutalékod.
Ez pontosan így van. Saját és csoport forgalmad után kapod a jutalékot, annak egy meghatározott százalékát. Tehát, ha nő a forgalmad, nő a jutalék is. Minél magasabb szinten vagy, annál nagyobb százalékát kapod a forgalmadnak. A marketing tervben ezek a százalékok pontosan le vannak írva. 
 
3. Nincs korlátozva, hogy mennyi pénzt kereshetsz.
Még szép, hogy így van! 🙂
 
4. Jogdíj jellegű jövedelem (amely az utódokra átörökíthető).
Már a regisztrációnál megadhatod az örökös adatait (ha nem töltöd ki, jog szerint öröklődik.) Igen, a DXN-nel valóban jogdíjszerű, igazi passzív jövedelmet érhetsz el.
 
5. Könnyen megérhető, átlátható.
Nekem először a szponzorom magyarázta el Skype-on keresztül. Én is meglepődtem, hogy ennyire egyszerű,könnyen megérthető. Itt találod a marketing terv bemutatását, olvasd el, és döntsd el, hogy Neked is elég érthető-e. 
 
A DXN marketing terve lassabb, de stabil üzleti modell! Talán itt  a legkönnyebben elérhetőek a különböző üzleti szintek, nincsen nullázódás, szintvisszaesés, embervesztés! 

 

2. Nincs vásárlási kötelezettség

…Ez nem tévesztendő össze azzal, amikor a cég azért vár el tőled rendszeres teljesítményt, hogy a csoportod forgalma után jövedelemhez juss. 
Csupán egy terméket kell évente megvásárolnod ahhoz, hogy bent maradhass a rendszerben és nagykereskedelmi áron vásárolhass! 
A jutalékjogosultság feltétele a havi 100 pontos termékvásárlás.  
 
Nálam hogy jön össze havi minimum 100 pont?
Fogyasztom a kávét, a Ganoderma kapszulát, Spirulina algát és időnként kipróbálok egy-egy újabb terméket is;a ganodermás szappant, a fogkrémet… Az ismerőseim közül többen szoktak kérni kávét, ezekkel együtt nem csak a 100pont, hanem annál sokkal több is összejön havonta.

 

3. Stabil, tőkeerős cég

A DXN 20 éve van a piacon és ezalatt az idő alatt folyamatos növekedést mutatott. Fent van a tőzsdén, így gazdasági mutatói ellenőrizhetőek! Malajzia és az ázsiai térség egyik vezető MLM cége! Egy föld, egy piac elve szerint több, mint 180 országban van jelen! Stabil anyagi háttere van, amit az MLM részen kívül komoly nagy építőipari beruházások, idegenforgalmi szálláshelyek, városrészek, utazási iroda és még más ipari vállalkozások biztosítanak! Minősítése alapján tudhatjuk, hogy nincsenek hitelei, és nem tartozik senkinek, a jutalékokat pedig mindig megbízhatóan kifizeti!
 

 

4. Alacsony költségű indulócsomag és képzés

Ingyenes, letölthető anyagok, ingyenes helyi bemutatók. Az online eszközök segítségével mindig friss, ingyenes oktató és ismertető anyagokat biztosít a tagok számára. Jelképes (2-3000 Ft) összegű egész napos képzések 3 havonta.
 
 

5. Elérhető vezetők 

A DXN magyarországi vezetése, a világon egyedüli professzionális online webes támogatást ad üzletépítőinek, mellyel munkájukat jelentősen megkönnyíti, támogatja!  

Hétfőnként általános webkonferencia, csütörtökönként munkatársi webkonferencia, itt is lehet kérdezni, válaszokat kapni. A felsőbb vezetők, a központi iroda, egyes területek munkatársainak e-mail címét és telefonszámát tudom – szükség esetén használható.

 

6. Jutalékfizetésekben nem lehet hiba!

A jutalékfizetés ideje, módja, és összege mindkét fél számára fontos, hogy pontosan történjen. Az intranetben pontosan végig tudom követni a jutalékom összegét is, és egyéb ezzel kapcsolatos információkat is találok. A DXN, a jutalékokat mindig megbízhatóan kifizeti.

 

7. Használható, könnyen érthető információs anyagok és képzések 

A cég szöveges dokumentumokat, power point előadásokat, hanganyagokat és videókat is rendelkezésünkre bocsát. A képzés webkonferenciákkal és online prezentációkkal  is történik (így mindig friss az anyag, az újdonságok is benne vannak). Nagyon sok hasznos információt találok a szponzorok által készített blogokon, honlapokon, hírlevelekben. (Ugye mennyire online működik?) Azért  van lehetőség időnként helyi bemutatókon tanulni és potenciális fogyasztókat, munkatársakat meghívni, illetve egy napos képzéseket is tart a DXN magyarországi képviselete negyedévente jelképes részvételi díjért. Start képzések, és különböző szintek képzésére még gyakrabban van lehetőség.

Rendben. Köszönjük. Jót választottunk. 🙂
Akkor most már minden rajtunk múlik! És rajtad! Itt tudod kitölteni a regisztrációs űrlapot!