Milyen alapanyagokat használ a DXN?

Ganoderma gyógygomba

A Ganoderma gombafaj története 5000 évre nyúlik vissza.A Hagyományos Kínai Gyógyászatban évezredek óta megkülönböztetett tisztelet övezi a lingzhi-t.

Spirulina alga

A Spirulina az élőlények őse, a világ legősibb növénye, egy 3,5 milliárd éves kékes-zöld színű vízi növény, amely az emberi szervezet számára rendkívül értékes anyagokat tartalmaz.

Cordyceps gyógygomba

Tibet és Nepál hegyei közt évszázadok óta él a legenda egy csodálatos élőlényről, mely előbb rovarból/hernyóból növénnyé, majd később növényből ismét rovarrá/hernyóvá alakul.

Noni gyümölcs

A DXN Morinzhi ital friss Morinda citrifoliából (ismertebb nevén Noni gyümölcsből) készül szigorú felügyelet és irányítás mellett, hogy 100%-ban tiszta és természetes legyen, és egyben a jótékony tápanyagokat is megtartsa.

Az Oroszlánsörény gomba

a hagyományos kínai gyógyászatban elsősorban gyomor- és bélbántalmak, valamint ideggyengeség és általános kimerültségi állapot kezelésében használják.

Maca gumó vagy perui zsázsa

Ásványi anyagokban (szelén, kalcium, magnézium, vas) és zsírsavakban (linolénsav, palmitinsav, olajsav) gazdag, emellett aminosavakat és különböző poliszacharidokat tartalmaz.

A (koreai) ginseng (Panax ginseng)

az ázsiai kontinens egyik legnagyobb becsben tartott gyógynövénye.