Pénzkereseti lehetőség a DXN üzlettel főállás mellett

Ismerj meg egy olyan pénzkereseti lehetőséget, amivel az elmúlt 28 évben már nagyon sokan tudtak változtatni az életükön. Második bevételi forrásként, a munkahelyük mellett sokkal jobb életszínvonalat, anyagi biztonságot valósítottak meg, miközben az egészségükön is javítottak.

{

 

Még én is sokszor ledöbbenek azon, hogy hova sikerült máris eljutni, és elképesztő meglátni azt, hogy mi mindent el lehet még érni. Amikor sokan először találkoznak a DXN-nel lehet, még nem is gondolják, hogy mekkora lehetőség jött szembe velük.

Faragóné Keserű Judit
Kecskemét

11 éve dolgozom a DXN  forgalmazójaként. Profi online hátterünk, eszközeink  számodra is elérhetőek, támogatásunkkal te is kereshetsz pénzt otthon a szabadidődben.

Kászonné Dobra Ágnes

DXN Gyémánt Üzletépítő

Anyagi biztonság

Néhány év alatt sokat változott a világ; munkahelyek szüntek meg, családok megélhetése került veszélybe. Válsághelyzet van, egyre többen keresnek még egy bevételi forrást, mert nem tudnak megélni a fizetésükből.

Egészségmegőrzés

Az emberek fizikai/mentális állapota romlik. Egyre többen látják be, hogy az egészségünkért is tenni kell;fontos a prevenció, és meghatározó a megfelelő táplálkozás minőségi, teljes értékű élelmiszerekkel.

Nyugdíjas évek

Filléres gondok mellett szinte lehetetlen tartalékot képezni, előtakarékoskodni a nyugdíjas évekre, így sok idős ember a megalázóan kevés nyugdíjból csak vegetál. Minden hónapban döntenie kell;eszik, vagy gyógyszert vesz, mert a pénze nem elég a méltó élethez.

Mi időben döntöttünk

Miért választottuk a DXN-t?

Mert ebben az üzletben

  • semmi kockázat nincs
  • nem szükséges anyagi befektetés
  • sok segítséget kapunk
  • olcsóbban jutunk egészséges táplálékokhoz
  • passzív jövedelmünk lehet.

Nem megterhelő az az idő, amit naponta ráfordítunk. Szeretünk foglalkozni vele, mert nem kell kilépni a konfort zónánkból. Saját időbeosztásban itthon akkor ülhetünk le a laptop mellé, amikor időnk van rá. Olyan terméket kínálunk, amit szívesen fogadnak az emberek, mert szeretik, és naponta fogyasztják.

Mi a garancia arra, hogy neked is működik?

Egy megfelelő üzleti döntéshez 3 dolgot kell megvizsgálni. Ha ez a három tényező együtt van, már csak a Te hozzáállásodon múlik, mekkora üzletet építesz fel és mennyi bevételt teremtesz magadnak akár nemzetközi szinten.

1. A piaci körülmények

A DXN 5 növekvő és állandó trendre épít:

1. egészséges táplálkozás

2. wellness, szépségápolás

3. kávéfogyasztás

4. internetes vásárlás

5. otthoni munka.

2. Megbízható céges háttér

A világ első és legnagyobb ganodermás cége, a 15. legnagyobb direkt értékesítő cég. 27 éve működik sikeresen, több, mint 180 országban van jelen 12 millió regisztrált fogyasztóval.

A DXN sikere Datuk Dr. Lim Siow Jin felfedezésének köszönhető, aki felismerte egy, a hagyományos ázsiai orvoslásban már évezredek óta használt gombafajta, a ganoderma egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

A DXN organikus farmján termeszti  és saját üzemeiben dolgozza fel az alapanyagokat. Egy kézben tartja a teljes folyamatot: termesztés-feldolgozás-forgalmazás. Az előnyös marketingnek és a kiváló termékeknek köszönhetően bárki számára nagyszerű üzleti lehetőséget jelent a DXN, alacsony elvárásokkal, nulla kockázattal.

3. Termék, amire valós igény van

A DXN termékcsalád kávéspecialitások, étrend-kiegészítők, kozmetikumok valamint gyógygombák és élelmiszerek egyedi kombinációja. A teljes értékű táplálékokra, funkcionális élelmiszerekre egyre nagyobb az igény. Ezek harmonikusan illeszkednek a napi táplálkozásunkba és hozzásegíthetnek bennünket egy kiegyensúlyozottabb, egészségesebb élethez. ganodermás kávé egy egészséges alternatívát nyújt a kávéfogyasztóknak. Akik próbálták a DXN termékeket, érzik a pozitív hatást és már nem mondanak le róluk; keresik és megvásárolják hónapról hónapra. Ez biztosítja a stabil bevételünket és a sikerünket.

DXN Miért érdemes megismerned a DXN termékeket és az üzletet? Hogyan lehet neked is rendszeres bevételed?

“Csak annak nem működik, aki nem csinálja”

Hallgasd meg Kócsó László DXN Crawn Ambassador videóját!

 

 

Mit mondanak azok, akik már eredményt értek el?

Milyen segítségre számíthatsz?

3. csapatszintű támogatás

Képzett szponzorvonal és közösség fog neked segíteni.  Tanulhatsz, fejlesztheted magad, ehhez élő videókat, oktatóanyagokat, webkonferenciákat használhatsz. Képzéseinket online is elérheted.

1. profi weboldal

Használhatod saját neveden ingyen a cég több nyelvre átállítható, nemzetközi weboldalát webáruházzal.

A megrendelt termékeket a központi iroda szállítja ki, azonban a kiskereskedelmi árrés és a jutalék neked íródik jóvá.
A nemzetközi piacot is megcélozhatod, a termékek szállításáról a helyi irodák gondoskodnak. A weboldalt/webáruházat a cég fejleszti, karbantartja térítés mentesen.

2. online eszközök

A weboldalon kívül megkapod tájékoztató online anyagainkat.

Nem kell termékbemutatót tartanod, telefonálgatnod, embereket előadásra hívogatnod. Egyszerűen küldd el videóban a lényeget, az eszközök dolgoznak helyetted!

Gyakori kérdések

Mit kell itt csinálni?

Megismerni a céget, a termékeket.

Használni a cégtől kapott ingyenes online eszközöket.

Kreatívan minél több embernek megmutatni a  termékeket,  és a mögöttük rejlő üzleti lehetőséget.

Minél több embert irányíts a weboldaladra! Beszélj magadról; mi a célod, mit szeretnél elérni?

Legyen életed része a termékek fogyasztása és megmutatása!

Milyen képzettség kell hozzá?

Semmilyen. Minden 18. életévét betöltött személy regisztrálhat. Jó, ha végignézed a webirodában található ingyenes képzéseket, és én is, a csapatunk is bármikor segítünk neked. A network marketing egy szakma, amit érdemes megismerni, megtanulni, és ha jól csinálod, szép összeget kereshetsz vele.

Meg tudom én ezt csinálni?

Ha az életed részévé válik az üzleted szervezése, tehát folyamatosan minden nap teszel azért, hogy előbbre juss, a válaszom: IGEN! Meg tudod csinálni.

Sokan fognak segíteni ebben. A DXN nagy előnye, hogy nincsenek benne kényszerek, nincs nullázódás, pontvesztés. Nem veszíted el az elért üzleti szintedet, ha nem hozod a teljesítményt.

Ha tetszik, kezdd el, ne sokat gondolkodj! Ha elkezdted, csináld folyamatosan éveken át és az eredmények jönni fognak!

Mennyit lehet ezzel keresni?

Pár ezer Forinttól a millióig….  Mekkora plusz jövedelemre van szükséged és mennyit teszel érte?

A fizetésed, nyugdíjad mellé kellene egy kis kiegészítés

vagy

önálló vállalkozásként akarod működtetni az üzleted?

Tőled függ, hova jutsz el… A jelenlegi főállásodból származó jövedelmed többszörösét  elérheted néhány éven belül, de ha 10 év alatt jutsz el idáig, akkor is megéri, nagyon is megéri!

Szükség van vállalkozói igazolványra?

Nincs. Ráérsz később kiváltani, amikor már olyan havi jövedelmed lesz, amit érdemes felvenni. Addig pedig levásárolhatod bónuszaidat havonta a vásárlásaid 80%-ig.

Miért is kezdjem el?

Mert itt minden együtt van :

Megbízható a háttér, dinamikusan fejlődik, terjeszkedik a cég.

Nincs befektetés, nincs kockázat.

A szabadidődben, a segítségünkkel építheted fel a saját online üzletedet.

Esélyt teremthetsz magadnak, hogy legyen még egy fizetésed a meglevő mellett.

Alacsonyak az elvárások, könnyen teljesíthető a marketing.

Semmi kényelmetlent nem kell tenni.

A termékeinkre szükségük van az embereknek.

Minden kulcsra kész, 1 órán belül kezdhetsz!

Sok ember keresi a megoldást az anyagi gondjaira. Amit mi ajánlunk, kipróbált és bevált üzlet, évek óta jól működik. Nem megterhelő, bárki el tudja kezdeni, veszteni sem lehet vele, csak nyerni. Aktív dolgozóknak, nyugdíjasoknak, diákoknak, gyermekeik mellett otthon dolgozó anyukáknak jelent pénzkereseti lehetőséget a DXN nemzetközi üzlete. Mutasd meg minél több embernek, segíts nekik abban, hogyan tudnának ők is bekapcsolódni, sikeresek lenni és jobb életet kialakítani maguknak!