Hogyan lehet egyszerűen több bevételed?

Plusz jövedelem a fizetésed mellé, vagy saját vállalkozás?

Mindkettő lehetséges.

Kezdd el most!

Biztosíts be magadnak egy új pénzforrást már a jövő hónaptól!

{

Még én is sokszor ledöbbenek azon, hogy hova sikerült máris eljutni, és elképesztő meglátni azt, hogy mi mindent el lehet még érni. Amikor sokan először találkoznak a DXN-nel lehet, még nem is gondolják, hogy mekkora lehetőség jött szembe velük.

Faragóné Keserű Judit
Kecskemét

8 éve dolgozom a DXN cég magyarországi csapatában. Profi online hátterünk, jól működő módszerünk most számodra is elérhető. Támogatásunkkal lépésről lépésre felépítheted saját online üzletedet otthon, a szabadidődben.

Kászonné Dobra Ágnes

DXN Gyémánt Üzletépítő

Mi a garancia arra, hogy neked is működik?

Egy megfelelő üzleti döntéshez 3 dolgot kell megvizsgálni. Ha ez a három tényező együtt van, már csak a Te hozzáállásodon múlik, mekkora üzletet építesz fel akár nemzetközi szinten, amivel stabil anyagi körülményeket teremthetsz magadnak és családodnak..

1. A piaci körülmények

A DXN 5 növekvő és állandó trendre épít:

1. diéta/fogyókúra,  2. wellness,  3. kávéfogyasztás, 4. internetes vásárlás, 5. otthoni munka.

Egyre többen ébrednek rá, hogy az egészséges táplálkozás nagyobb figyelmet kíván. Növekszik az igény a wellness-életmódváltás-egészséges táplálkozás iránt, és keresik a megbízható helyről származó minőségi élelmiszereket, étrend-kiegészítőket, kozmetikumokat. Mi ezt tudjuk biztosítani!

Emellett van egy fantasztikus kávénk, amire órási igény van. A kávé az egyik legnagyobb üzlet a világon. A felnőtt lakosság nagy többsége kávéfogyasztó, nekik nyújt a  ganodermás kávé egy egészséges alternatívát.

2. Megbízható céges háttér

A világ első és legnagyobb ganodermás cége, a 15. legnagyobb direkt értékesítő cég. 26 éve működik sikeresen, több, mint 180 országban van jelen 7 millió regisztrált fogyasztóval.

A DXN sikere Datuk Dr. Lim Siow Jin felfedezésének köszönhető, aki felismerte egy, a hagyományos ázsiai orvoslásban már évezredek óta használt gombafajta, a ganoderma egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

A DXN organikus farmján termeszti  és saját üzemeiben dolgozza fel az alapanyagokat. Egy kézben tartja a teljes folyamatot: termesztés-feldolgozás-forgalmazás. Az előnyös marketingnek és a kiváló termékeknek köszönhetően bárki számára nagyszerű üzleti lehetőséget jelent a DXN, alacsony elvárásokkal, nulla kockázattal.

3. Termék, amire valós igény van

A DXN termékcsalád kávéspecialitások, organikus étrend-kiegészítők, valamint gyógygombák és élelmiszerek egyedi kombinációja. Teljes értékű táplálékok, funkcionális élelmiszerek, amikre nagy igény van. Ezek harmonikusan illeszkednek a napi táplálkozásunkba és hozzásegíthetnek bennünket egy kiegyensúlyozottabb, egészségesebb élethez. Akik próbálták, érzik a pozitív hatást és már nem mondanak le a ganodermás kávéról, a gyógygombákról… Keresik és vásárolják hónapról hónapra – ez biztosítja a stabil bevételünket és a sikerünket.

Mit üzennek, akik már velünk dolgoznak?

w

Minden szempontból előnyösnek találtam, mind a termék, mind a várható kereslet oldaláról, de leginkább az otthoni munkavégzés lehetősége ragadta meg a fantáziámat.

Fodor András

Budapest

w

“Én annyit tudok mondani neked, hogy megéri belevágni. Nagyon megéri! 5 és fél évvel a csatlakozásom után a 6-8 szorosát éri el a havi nettó DXN jutalékom a korábbi főállásomból származó nettó havi jövedelmemnek. És ez nem csak egy egyszeri kiugró érték, hanem hónapról hónapra visszatérő, rendszeres havi nettó jutalék!”

Orsy László

Szatymaz

w

Azt, hogy a cég termékeit fogyasztom, népszerűsítem, jutalékkal honorálja a cég, amit minden hónapban pontosan megkapok. 

Nagy Júlia

Pécs

kulcsrakész rendszer- ingyen!

egy jól megtervezett rendszert kapsz a kezedbe, amit az üzleted szervezéséhez használhatsz..

1. profi weboldal

Tied lehet ingyen egy több nyelvre átállítható, profi weboldal, termékekkel feltöltött webáruház: a megrendelt termékeket a központi iroda szállítja ki, azonban a kiskereskedelmi árrés és a jutalék neked íródik jóvá.
A nemzetközi piacot is megcélozhatod, a termékek szállításáról a helyi irodák gondoskodnak. A weboldalt/webáruházat a cég fejleszti, karbantartja.

2. online eszközök

Weboldalad több nyelvre átállítható, így nemzetközi sikereket érhetsz el. Megkapod tájékoztató online anyagainkat; nem kell termékbemutatót tartanod, telefonálgatnod, embereket előadásra hívogatnod. Küldd el videóban a lényeget, az eszközök dolgoznak helyetted! Képzéseinket online is elérheted.

.

3. Csapatszintű támogatás

Képzett szponzorvonal és közösség fog neked segíteni.  Tanulhatsz, fejlesztheted magad, ehhez élő videókat, oktatóanyagokat, webkonferenciákat, képzéseket használhatsz.

Gyakori kérdések és válaszok

ha van olyan kérdésed, amire itt nem találod a választ keress bátran!

Mit kell itt csinálni?

Megismerni a céget, a termékeket, a marketinget és eldönteni, tudsz-e azonosulni mindazzal, amit itt megismertél.

Használni a cégtől kapott ingyenes online eszközöket.

Kreatívan minél több embernek megmutatni a  termékeket,  és a mögötte rejlő üzleti lehetőséget.

A feladatod: minél több embert irányíts a weboldaladra! Beszélj magadról; mi a célod, mit szeretnél elérni?

Legyen életed része a termékek fogyasztása és megmutatása!

mennyit lehet ezzel keresni?

Mindent a kitűzött célod határoz meg! Mekkora plusz jövedelemre van szükséged? A fizetésed, nyugdíjad mellé kellene egy kis kiegészítés? Állást váltanál? Tőled függ, hova jutsz el az üzleteddel.  A jelenlegi főállásodból származó jövedelmed többszörösét is megkaphatod néhány éven belül. Az mlm-ben megkereshető jövedelemnek nincs felső határa.

Azt, hogy Te mennyi idő alatt éred el a célod, csak és kizárólag a befekteted munkád mennyiségén és minőségén múlik!
milyen képzettség kell hozzá?

Semmilyen. Minden 18. életévét betöltött személy velünk dolgozhat. De tudnod kell,  tanulás nélkül nem fog menni. Jó, ha végignézed a webirodában található ingyenes képzéseket, ahol minden megtanulható, de én is, a csapat is bármikor segítünk neked. Az network marketing egy szakma és ha jól csinálod, nagyon sok pénzt kereshetsz.

szükség van vállalkozói igazolványra?

Nincs. Ráérsz később kiváltani, amikor már olyan havi jövedelmed lesz, amit érdeme felvenni. Addig pedig levásárolhatod bónuszaidat havonta a vásárlásaid 80%-ig.

Meg tudom én ezt csinálni?

Mivel semmi bonyolult nincs az üzletépítésben és a marketingben, ha életed részévé válik az üzleted szervezése. és minden nap teszel azért, hogy előbbre juss, a válaszom: IGEN! Meg tudod csinálni.

Sokan fognak segíteni ebben. A DXN szlogenje: Érezd jól magad az üzletben! S ez nem lesz nehéz egy olyan hálózatban, mint a DXN, ahol nincsenek kényszerek, nincs nullázódás, pontvesztés, nincs üzleti szint vesztése, ha nem hozod a teljesítményt.

Ha tetszik, kezdd el, ne sokat gondolkodj! Ha elkezdted, csináld végig és az eredmények jönni fognak!

Miért is kezdjem el?

Megbízható a háttér, nincs kockázat.

A szabadidődben segítségünkkel felépítheted saját online üzletedet.

Rendszeres bevételed, passzív jövedelmed lehet.

Óriási a célpiac; naponta fogyasztott élelmiszerek – kávé, a termékek terméke!

Alacsonyak az elvárások, könnyen teljesíthető marketing.

Egy órán belül indíthatod saját üzletedet.

Miért értelme kihagyni?