Kereseti lehetőség a DXN üzlettel főállás mellett

 

Ismerj meg egy olyan pénzkereseti lehetőséget, amivel az elmúlt 28 évben már nagyon sokan tudtak

változtatni az életükön. Sokkal jobb életszínvonalat, anyagi biztonságot tudtak megvalósítani.

{

Még én is sokszor ledöbbenek azon, hogy hova sikerült máris eljutni, és elképesztő meglátni azt, hogy mi mindent el lehet még érni. Amikor sokan először találkoznak a DXN-nel lehet, még nem is gondolják, hogy mekkora lehetőség jött szembe velük.

Faragóné Keserű Judit
Kecskemét

10 éve dolgozom a DXN cég magyarországi csapatában. Profi online hátterünk, jól működő módszerünk most számodra is elérhető. Támogatásunkkal te is felépítheted saját online üzletedet otthon, a szabadidődben.

Kászonné Dobra Ágnes

DXN Gyémánt Üzletépítő

Néhány év alatt sokat változott a világ; munkahelyek szüntek meg,családok megélhetése került veszélybe. Vannak, akik azért keresnek még egy bevételi forrást, mert nem érzik biztonságban magukat, ha csak egy fizetésük van. Látják, hogy nem szabad mindent egy lapra feltenni.

szükség van még egy bevételi forrásra.

Egyre többen látják be, hogy az egészségünkért is tenni kell. Fontos a prevenció, a megfelelő táplálkozás minőségi élelmiszerekkel, és az immunrendszer erősítése.

Aki gondol a nyugdíjas éveire, könnyen már a nyugdíjas éveidre? Lesz annyi jövedelmed, hogy gondtalanul megélhess vagy csak lassan vegetálsz? Tudsz-e félretenni, tartalékot képezni?

Ha már most is pénzügyi gondjaid vannak, aligha.

Miért választottunk mi a DXN-t?

Fontos, hogy ne legyen megterhelő az a néhány óra munka, amit naponta ráfordítunk. Kényelmesen, otthon foglalkozhatunk az üzletünkkel.

  • nincs kockázata,
  • nem szükséges anyagi befektetés,
  • belsőleg motivált emberekkel dolgozni,
  • passzív jövedelmed is lehet,
  • egy támogató csapatban dolgozhatunk.

Mi a garancia arra, hogy neked is működik?

Egy megfelelő üzleti döntéshez 3 dolgot kell megvizsgálni. Ha ez a három tényező együtt van, már csak a Te hozzáállásodon múlik, mekkora üzletet építesz fel akár nemzetközi szinten, amivel stabil anyagi körülményeket teremthetsz magadnak és családodnak..

1. A piaci körülmények

A DXN 5 növekvő és állandó trendre épít:

1. egészséges táplálkozás 

2. wellness, szépségápolás

3. kávéfogyasztás

4. internetes vásárlás

5. otthoni munka.

2. Megbízható céges háttér

A világ első és legnagyobb ganodermás cége, a 15. legnagyobb direkt értékesítő cég. 27 éve működik sikeresen, több, mint 180 országban van jelen 9 millió regisztrált fogyasztóval.

A DXN sikere Datuk Dr. Lim Siow Jin felfedezésének köszönhető, aki felismerte egy, a hagyományos ázsiai orvoslásban már évezredek óta használt gombafajta, a ganoderma egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

A DXN organikus farmján termeszti  és saját üzemeiben dolgozza fel az alapanyagokat. Egy kézben tartja a teljes folyamatot: termesztés-feldolgozás-forgalmazás. Az előnyös marketingnek és a kiváló termékeknek köszönhetően bárki számára nagyszerű üzleti lehetőséget jelent a DXN, alacsony elvárásokkal, nulla kockázattal.

3. Termék, amire valós igény van

A DXN termékcsalád kávéspecialitások, étrend-kiegészítők, kozmetikumok valamint gyógygombák és élelmiszerek egyedi kombinációja. A teljes értékű táplálékokra, funkcionális élelmiszerekre egyre nagyobb az igény. Ezek harmonikusan illeszkednek a napi táplálkozásunkba és hozzásegíthetnek bennünket egy kiegyensúlyozottabb, egészségesebb élethez. ganodermás kávé egy egészséges alternatívát nyújt a kávéfogyasztóknak. Akik próbálták a DXN termékeket, érzik a pozitív hatást és már nem mondanak le róluk; keresik és megvásárolják hónapról hónapra. Ez biztosítja a stabil bevételünket és a sikerünket.

DXN Miért érdemes megismerned a termékeket és az üzletet?

Hogyan lehet neked is rendszeres bevételed?

“Csak annak nem működik, aki nem csinálja”

Hallgasd meg Kócsó László üzletépítő  videóját!

 

 

Mit üzennek, akik már velünk dolgoznak?

“Még én is sokszor ledöbbenek azon, hogy hova sikerült máris eljutni, és elképesztő meglátni azt, hogy mi mindent el lehet még érni. Amikor sokan először találkoznak a DXN-nel lehet, még nem is gondolják, hogy mekkora lehetőség jött szembe velük”

Faragóné Keserű Judit

Kecskemét

“Én annyit tudok mondani neked, hogy megéri belevágni. Nagyon megéri! 5 és fél évvel a csatlakozásom után a 6-8 szorosát éri el a havi nettó DXN jutalékom a korábbi főállásomból származó nettó havi jövedelmemnek. És ez nem csak egy egyszeri kiugró érték, hanem hónapról hónapra visszatérő, rendszeres havi nettó jutalék!”

Orsy László

Szatymaz

“Olyan életre vágytam, hogy a feleségemnek, a lányaimnak mindig mindent megvehessek, amire szükségük van. Szerettem volna jó autót, és szép házat. Ez olyan nagy dolog? Viszont kell hozzá a hat számjegyű jövedelem, aminek az első számjegye nem egyes, vagy kettes. 2009. óta, amikor kiléptem utolsó munkahelyemről a havi jövedelmem bőven e szint fölött van. Egy évvel utánam Vali is eljöhetett az állásából. Ma biztos anyagi háttérrel élünk, és azoknak adunk tanácsot, akik most jönnek rá, hogy új célokat, új utakon lehet elérni”

Specht Józsi és Vali

Bakonycsernye

“Minden szempontból előnyösnek találtam, mind a termék, mind a várható kereslet oldaláról, de leginkább az otthoni munkavégzés lehetősége ragadta meg a fantáziámat.”

Fodor András

Budapest

“Azt, hogy a cég termékeit fogyasztom, népszerűsítem, jutalékkal honorálja a cég, amit minden hónapban pontosan megkapok. 

A kávé mellett megtalált az üzlet is, így hálózatépítő lettem, pedig munkát nem kerestem, csak egy kávét, amitől nem ég a gyomrom. 2016 óta tevékenykedek ezen a területen, és örülök, hogy elkezdtem! “

Nagy Julianna

Pécs

Kulcsrakész rendszer- ingyen!

egy jól megtervezett rendszert kapsz a kezedbe, amit az üzleted szervezéséhez használhatsz..

1. profi weboldal

Használhatod saját neveden ingyen a több nyelvre átállítható, nemzetközi weboldalt, webáruházat.

A megrendelt termékeket a központi iroda szállítja ki, azonban a kiskereskedelmi árrés és a jutalék neked íródik jóvá.
A nemzetközi piacot is megcélozhatod, a termékek szállításáról a helyi irodák gondoskodnak. A weboldalt/webáruházat a cég fejleszti, karbantartja térítés mentesen.

2. online eszközök

A weboldalon kívül megkapod tájékoztató online anyagainkat.

Nem kell termékbemutatót tartanod, telefonálgatnod, embereket előadásra hívogatnod. Küldd el videóban a lényeget, az eszközök dolgoznak helyetted!

3. Csapatszintű támogatás

Képzett szponzorvonal és közösség fog neked segíteni.  Tanulhatsz, fejlesztheted magad, ehhez élő videókat, oktatóanyagokat, webkonferenciákat használhatsz. Képzéseinket online is elérheted.

Gyakori kérdések és válaszok

Mit kell itt csinálni?

Megismerni a céget, a termékeket.

Használni a cégtől kapott ingyenes online eszközöket.

Kreatívan minél több embernek megmutatni a  termékeket,  és a mögöttük rejlő üzleti lehetőséget.

A feladatod: minél több embert irányíts a weboldaladra! Beszélj magadról; mi a célod, mit szeretnél elérni?

Legyen életed része a termékek fogyasztása és megmutatása!

mennyit lehet ezzel keresni?

Pár ezer Forinttól több millióig….  Mekkora plusz jövedelemre van szükséged és mennyit teszel érte?

A fizetésed, nyugdíjad mellé kellene egy kis kiegészítés?

Önálló vállalkozásként akarod működtetni az üzleted?

Tőled függ, hova jutsz el… A jelenlegi főállásodból származó jövedelmed többszörösét  elérheted néhány éven belül. Az mlm-ben megkereshető jövedelemnek nincs felső határa.

Azt, hogy Te mennyi idő alatt éred el a célod, csak és kizárólag a befektetett munkád mennyiségén és minőségén múlik!
milyen képzettség kell hozzá?

Semmilyen. Minden 18. életévét betöltött személy regisztrálhat. De tudnod kell,  tanulás nélkül nem fog menni. Jó, ha végignézed a webirodában található ingyenes képzéseket, és én is, a csapat is bármikor segítünk neked. A network marketing egy szakma, amit meg lehet tanulni, és ha jól csinálod, szép összeget kereshetsz vele.

szükség van vállalkozói igazolványra?

Nincs. Ráérsz később kiváltani, amikor már olyan havi jövedelmed lesz, amit érdemes felvenni. Addig pedig levásárolhatod bónuszaidat havonta a vásárlásaid 80%-ig.

Meg tudom én ezt csinálni?

 Semmi bonyolult nincs ebben az üzletágban. Ha az életed részévé válik az üzleted szervezése, tehát folyamatosan minden nap teszel azért, hogy előbbre juss, a válaszom: IGEN! Meg tudod csinálni.

Sokan fognak segíteni ebben. A DXN szlogenje: Érezd jól magad az üzletben! S ez nem lesz nehéz egy olyan hálózatban, mint a DXN, ahol nincsenek kényszerek, nincs nullázódás, pontvesztés. Nem veszíted el az elért üzleti szintedet, ha nem hozod a teljesítményt.

Ha tetszik, kezdd el, ne sokat gondolkodj! Ha elkezdted, csináld folyamatosan éveken át és az eredmények jönni fognak!

Miért is kezdjem el?

Megbízható a háttér, dinamikusan fejlődik, terjeszkedik a cég.

Nincs befektetés, nincs kockázat.

A szabadidődben, a segítségünkkel építheted fel a saját online üzletedet.

Rendszeres bevételed, passzív jövedelmed lehet.

Esélyt teremthetsz magadnak, hogy idővel kilépj a munkahelyedről.

Három ütős termékcsoportunk van, amihez óriási célpiac tartozik:

  1. Kávéspecialitások, lúgosító kávék…
  2. Funkcionális élelmiszerek…
  3. Koreai kozmetikumok és fátyolmaszkok

Alacsonyak az elvárások, könnyen teljesíthető a marketing.

Minden kulcsra kész, 1 órán belül kezdhetsz!

Van értelme kihagyni?